Setari Cookie-uri

Când va deveni Dorian Popa tată? Artistul a vorbit despre planurile sale de viitor

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație de mai bine de 10 ani, însă niciunul dintre ei nu își dorește să treacă la pasul următor. Recent, artistul a vorbit despre momentul în care va deveni tată.

Dorian Popa este unul dintre cei apreciați și urmăriți artiști din social media, cu un succes colosal printre tinerii din ziua de azi. Și pe plan personal lucrurile merg extrem de bine pentru Dorian Popa, astfel că artistul are o relație de mai bine de 10 ani cu Claudia Iosif.

Întrebat în nenumărate rânduri dacă își dorește copii și când va deveni tată, Dorian Popa a răspuns într-un podcast tuturor curiozităților fanilor. Astfel, artistul a mărturisit că nu se simte încă pregătit pentru acest pas și că se concentrează pe munca și cariera sa.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid, iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer, pentru că asta îmi doresc; sinceritate de la mine, este că încă nu mă simt pregătit.

Citește și:

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Radu Țibulcă.

Dorian Popa recunoaște că este într-o alergătură continuă și dacă ar avea un copil, cel mic nu ar primi toată atenția artistului, așa cum ar merita.

"Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus: păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că creşte alături de tine, iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

Citește și:

Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara şi marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal”, a mai adăugat cântărețul.

Dorian Popa și Claudia Iosif se iubesc de mai bine de 10 ani, iar cei doi colaborează și în viața profesională, Cuplul locuiește în vila de lux a artistului din Domnești.

Recent, frumoasa parteneră de viață a lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani, însă iubitul ei nu a putut să îi fie aproape din cauza unui proiect pe care l-a filmat în Grecia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.