Alexandra Stan, noi declarații despre mariajul ei toxic : ”Toți vor să te manipuleze, să profite”

Alexandra Stan a avut parte de un an condimentat cu sare și piper. Vedeta s-a îndrăgostit, s-a căsătorit, iar la scurt timp după aceea a decis că trebuie să divorțeze de Emanuel Necatu, fără să dea la vremea respectivă prea multe detalii despre separare.

Recent, blondina a povestit cum au ajuns ea și soțul ei în fața tribanului.

Alexandra Stan, adevărul despre mariajul eșuat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan nu a avut un prea mare noroc în dragoste de-a lungul timpului și că a suferit enorm din cauza relațiilor eșuate. După ce s-a întors de la Survivor România, l-a cunoscut pe Emanuel Necatu care i-a și devenit într-un timp foarte scurt partener de viață și soț cu acte în regulă. Artista părea fericită și împlinită din toate punctele de vedere, dar numai ea știa ce se petrecea într-adevăr în casa ei. Despre toate aceste lucruri nu a găsit curajul de a vorbi până la momentul actual.

Invitată în podcast-ul moderat de Mihai Morar pe canalul lui de YouTube, Alexandra Stan a simțit nevoia să își deschidă inima și a povestit cum a început, de fapt, povestea lor de iubire pe care au ținut-o departe de lumina reflectoarelor, doar pentru că el nu iubea să fie în fața camerelor de filmat. Bărbatul a intrat în viața sa când nu era tocmai bine din punct de vedere moral și a ajutat-o să treacă peste niște momente extrem de grele și să vadă viața cu alți ochi până într-un anumit punct, în care a început să îi afecteze serios relațiile de orice fel cu cei din jur.

Retail jobs

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri