Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, noi declarații despre mariajul ei toxic : ”Toți vor să te manipuleze, să profite”

Alexandra Stan a avut parte de un an condimentat cu sare și piper. Vedeta s-a îndrăgostit, s-a căsătorit, iar la scurt timp după aceea a decis că trebuie să divorțeze de Emanuel Necatu, fără să dea la vremea respectivă prea multe detalii despre separare.

Recent, blondina a povestit cum au ajuns ea și soțul ei în fața tribanului.

Alexandra Stan, adevărul despre mariajul eșuat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Stan nu a avut un prea mare noroc în dragoste de-a lungul timpului și că a suferit enorm din cauza relațiilor eșuate. După ce s-a întors de la Survivor România, l-a cunoscut pe Emanuel Necatu care i-a și devenit într-un timp foarte scurt partener de viață și soț cu acte în regulă. Artista părea fericită și împlinită din toate punctele de vedere, dar numai ea știa ce se petrecea într-adevăr în casa ei. Despre toate aceste lucruri nu a găsit curajul de a vorbi până la momentul actual.

Invitată în podcast-ul moderat de Mihai Morar pe canalul lui de YouTube, Alexandra Stan a simțit nevoia să își deschidă inima și a povestit cum a început, de fapt, povestea lor de iubire pe care au ținut-o departe de lumina reflectoarelor, doar pentru că el nu iubea să fie în fața camerelor de filmat. Bărbatul a intrat în viața sa când nu era tocmai bine din punct de vedere moral și a ajutat-o să treacă peste niște momente extrem de grele și să vadă viața cu alți ochi până într-un anumit punct, în care a început să îi afecteze serios relațiile de orice fel cu cei din jur.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.