Setari Cookie-uri

Cele mai frecvente cazuri când este necesar să chemați un instalator

Chiar dacă uneori există mici proiecte de bricolaj în ceea ce privește reparațiile locuinței pe care le puteți efectua pe cont propriu, există momente în care apelarea unui instalator calificat, este imperioasă.

Ajutorul unui instalator se va dovedi a fi mai puțin costisitor, acesta rezolvând problema la timp și în mod corespunzător. Indiferent că aveți nevoie de creșterea presiunii apei, desfundarea drenurilor sau chiuvetelor, realizarea de noi conducte de apă sau canalizare, asigurați-vă că apelați întotdeauna la profesioniști pentru rezolvarea eficientă a problemelor întâmpinate.

Înfundarea chiuvetelor, căzilor, dușului, toaletei

Înfundarea chiuvetelor, scurgerilor din zona căzilor și dușurilor, înfundarea toaletei, reprezintă situații ce au nevoie de un instalator profesionist. În încercarea de a realiza pe cont propriu desfundarea sanitarelor, situația poate fi agravată, iar desfundarea lor profesionistă îngreunată. Așadar, solicitați întotdeauna ajutorul unui instalator sanitar în astfel de cazuri, pentru a evita problemele extinse.

Citește și:

Baterii cu scurgeri de apă și presiune scăzută

O altă situație în care se întrevede ajutorul instalatorului, sunt bateriile cu scurgeri de apă sau presiunea scăzută. În cazul bateriilor, pot fi probleme minore, precum garnituri distruse. Presiunea scăzută însă poate fi cauzată de o serie de factori, precum țevi înfundate, sparte, acumularea de minerale în capul robineților sau în țevi. Chemați un instalator atunci când nu puteți identifica cauzele problemelor pentru a înlocui sau repara secțiunile afectate.

Realizarea de noi coloane de apă și canalizare

Dacă aveți nevoie de modificări la coloana de apă și canalizare sau ați construit o nouă baie și doriți să instalați racordurile de apă, veți avea nevoie de un instalator care cunoaște cu exactitate ce tip de țevi trebuie folosite, unde se vor monta și procedura corectă de montare. Aceste lucruri trebuie efectuate cu rigurozitate pentru a evita ulterior scurgerile de apă, inundațiile și deteriorarea structurii clădirii din cauza infiltrațiilor.

Citește și:

Lipsa apei calde

Un instalator va știi ce trebuie să facă chiar și atunci când rămâneți fără apă caldă, din motive ce țin exclusiv de sistemul de încălzire al apei. Pot exista scurgeri de apă, defecțiuni electrice sau probleme cu furnizarea agentului care încălzește apa. Un tehnician instalator va putea depista și rezolva problema sau vă va îndemna către un profesionist dacă soluția este una electrică și nu intră în aria sa de componență.

Conducte de apă înghețate

Pe timp de iarnă, în lipsa unei izolări potrivite, conductele de apă și robineții de intrare în casă pot îngheța din cauza temperaturilor scăzute. Nu urmați sfaturile prietenilor pentru dezghețarea conductelor, fiindcă acestea se pot sparge. Solicitați ajutorul unui profesionist. Acesta deține cunoștințele și uneltele necesare pentru a beneficia din nou de apă caldă, în scurt timp.

Citește și:

Indiferent de necesitatea instalațiilor sanitare, un profesionist cu pregătire și experiență, se poate ocupa. În ceea ce privește prețurile, acestea diferă în funcție de serviciile prestate. Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, Wilio vă pune la dispoziție o platformă prin care puteți solicita oferte de preț și afla în scurt timp cat costa un instalator, în funcție de serviciile de care aveți nevoie.

Costurile pornesc de la 50 lei/bucata pentru montarea sau înlocuirea unui robinet, 100 lei/bucata pentru montarea sau înlocuirea vasului de toaletă, ajungând până la 500 lei pentru montarea dușului sau căzilor, 700 lei pentru instalarea țevilor de apă, costurile crescând în funcție de complexitatea lucrărilor, obiectelor sanitare utilizate și nevoi.

Citește și:

Inspirați-vă din colecția de idei kudika.ro pentru amenajarea băilor și alegerea obiectelor sanitare contemporane și apelați la un instalator profesionist pentru montarea sanitarelor și pregătirea corectă a instalației de apă și canalizare.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.