Setari Cookie-uri

La doar 115 de kilometri de București se regăsește o adevărată oază de relaxare! Plaja Mare din Călărași s-a deschis din 20 mai!

Pe 20 mai s-a redeschis Plaja Mare din Călărași, o adevărată oază de relaxare și odihnă. De acum, bucureștenii vor fi cu un pas mai aproape de plajă, asta pentru că din Capitală până la Plaja Mare sunt doar 115 km.

Vești bune pentru iubitorii de mare! Litoralul este cu un pas mai aproape de Capitală, asta pentru că, începând cu 20 mai, Plaja Mare din Călărași și-a redeschis porțile.

Situată la doar 113 km de București, turiștii se pot bucura de o plajă special amenajată și se pot caza în căsuțe sau colibe situate între pădure și plajă. Locul ascuns de aglomerația specifică litoralului, dar, în același timp, extrem de facil de ajuns, face din plaja de la Călărași o destinație iubită de mulți bucureșteni, dar nu numai.

”Aici găsești liniște, muzică bună, plajă, plimbări cu barca, mâncare tradițională românească, grătar și multe alte surprize. Samskara Beach a creat ambientul perfect pentru meditație, yoga, mindfulness și alte practici spirituale”, precizează operatorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.