Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, pregătit să se însoare din nou? Ce a declarat antrenorul la scurt timp după ce a devenit din nou tată?

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, asta după ce iubita sa, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel sănătos, în urmă cu doar câteva zile. Vestea că familia i s-a mărit l-a făcut pe Reghecampf să se gândească din nou la însurătoare, deși se află în plin proces cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a anunțat cu mult entuziasm nașterea celui de-al treilea băiat al său, în urmă cu doar câteva zile. Aflat în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a întemeiat o nouă familie cu Corina Caciuc, iar acum își ține în brațe rodul iubirii lor.

Antrenorul a postat o fotografie din spital cu fiul său nou născut și le-a dezvăluit fanilor și numele pe care micuțul îl poartă, Liam. Numele ales de Corina Caciuc și antrenor are o însemnătate aparte, asta pentru că numele celor trei băieți ai lui Reghecampf încep cu inițiala L, la fel ca și în cazul său.

Mândru de noua ipostază, Reghecampf a dat de înțeles pe rețelele de socializare că se gândește din nou la însurătoare, deși se judecă în continuare cu Anamaria Prodan, iar divorțul este departe de a fi finalizat.

Citește și:

Recent, antrenorul a postat un video pe Instagram în care a vorbit despre căsătorie și despre cum ar trebui să fie persoana potrivită cu care se poate pleca la drum, în viață.

"Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei in viata ta este cu cine te casatoresti. Multi oameni spun dar il iubesc, o iubesc. Si da, este admirabil sa o iubesti, dar ti place de ea? Asta e diferenta. Se spune ca se atrag contrariile. SI da se atrag, dar nu rezista prea mult timp intre ele cam asta de intamplă cu ea. Gaseste pe cineva cu care sa iti puna vant in pânze. Asta e important", se arată în videoclipul postat de Corina Caciuc, pe rețelele sociale.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.