Setari Cookie-uri

Te pregătești de nuntă? Iată detaliile la care să fii atentă

Suntem conștiente că fiecare cuplu are personalitatea sa și dorințele sale, însă există o serie de criterii de care e bine să ții seama atunci când vine vorba despre nuntă, în general.

Nunta este primul eveniment și poate cel mai important din viața de cuplu și amândoi aveți în minte deja cum se va desfășura. Acest lucru este ideal, însă nu uita să treceți pe hârtie ce vă doriți să se întâmple, pentru ca aceste vise să devină realitate.

Suntem conștiente că fiecare cuplu are personalitatea sa și dorințele sale, însă există o serie de criterii de care să ții seama atunci când vine vorba despre nuntă în general.

Tocmai de aceea te rugăm să iei un pix sau un creion în mână și o foaie și să începi să scrii idei: găsește locația ideală; poartă rochia de mireasă care ți se potrivește cel mai bine; alege o formatie de nunta din Bucuresti; invită doar pe cine îți dorești.

Este ideal să le scrii de mână, pentru că așa ți se vor întipări și mai bine în minte și este improbabil să uiți de ele.

Citește și:

Detalii pe care să le ai în vedere când organizezi nunta

Perioada dinaintea nunții poate să fie una stresantă, deoarece îți dorești să iasă totul perfect și atât voi, cât și oaspeții, să vă aduceți aminte cu plăcere peste ani despre acest eveniment atât de important pentru voi.

Indiferent dacă ai alături un wedding planner sau nu, există anumite detalii de care să ții cont pentru a te asigura că vei avea parte de ceea ce îți dorești.

1. Muzica

La orice nuntă - mică sau mare - muzica este deosebit de importantă pentru ca mirii și invitații să petreacă o mare parte a timpului pe ringul de dans.

De cele mai multe ori se întâmpla ca aceasta să fie liantul între persoane care nu se cunoșteau până atunci să să creeze legături de durată.

Citește și:

2. Locația

Locul în care veți organiza cununia civilă, petrecerea cu dans sau cununia religioasă este deosebit de important.

Acesta trebuie să vi se potrivească întocmai unei mănuși pentru a vă putea simți cu adevărat împliniți și fericiți în ziua sau zilele nunții.

Ideal ar fi să nu faceți niciun compromis atunci când vine vorba despre sală, deoarece acesta poate atrage după sine lucruri mai puțin plăcute; un spațiu înghesuit va face invitații să se incomodeze unii pe ceilalți cand ies la dans, iar atmosfera să fie una încărcată, spre exemplu.

Strict legat de locație este și decorul pe care îl vei avea la nuntă și, asemeni acesteia, trebuie să vi se potrivească și să fie asemeni stilului vostru.

3. Rochia de mireasă și accesoriile

Atât rochia de mireasă, cât și pantofii și accesoriile trebuie să te definească până la cel mai mic detaliu și, mai mult decât atât, să îți fie comode.

Citește și:

Dacă ai probat în magazine o mulțime de rochii și niciuna nu a corespuns nevoilor și dorințelor tale, atunci probabil este cel mai bine să mergi la un designer care să te ajute în acest sens.

Chiar dacă, poate, sacrificiul material va fi unul puțin mai mare, cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta, pentru că astfel vei deborda de energie pozitivă și acest lucru se va putea observa în fiecare secundă!

4. Invitații

Nunta este compusă atât din miri, cât și din invitați.

Știm că există o mare presiune din partea familiilor care va spun să chemați pe toată lumea la care ei au fost la nuntă de-a lungul vieții, însă printre acele persoane se poate să fie unele pe care nici nu le cunoașteți.

Tocmai de aceea este bine să faceți o listă cu cei pe care îi vreți neapărat alături în acest moment atât de important pentru viața voastră, cât și una cu obligațiile de familie.

Citește și:

Dacă totuși cele două liste se intersectează, atunci puteți să faceți și așa cum vreți voi pe de o parte, dar și cum vor cei din familie pe de altă parte.

Încearcă pe cât posibil să-i cerni pe cei pe care îi vei avea aproape și să te bucuri de prezența lor pe de-a-ntregul.

Aceste patru considerente sunt deosebit de importante pentru o nuntă visată încă din copilărie.

Cel mai important sfat pe care putem să ți-l dăm este să nu faci compromisuri majore, pentru a nu-ți părea rău în viitor că lucrurile nu s-au întâmplat așa cum ți-ai dorit!

Credite foto: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.