Setari Cookie-uri

Urban Monkey a lansat o colecție de accesorii sigure pentru bicicliști la Romanian Design Week

Geaca și tricourile reflectorizante RAW by Urban Monkey au fost create special pentru cei ce își doresc să pedaleze în siguranță prin traficul bucureștean, dar și să se remarce în mulțime.

La ediția din acest an a Romanian Design Week, Urban Monkey a lăsat orașul să respire, încurajând mersul pe bicicletă și continuând astfel să sprijine inițiative cu impact pozitiv asupra Bucureștiului și a locuitorilor săi.

Urban Monkey a ales câțiva artiști cool din comunitate și a colaborat cu ei pentru a crea o serie de accesorii vizibile și utile, adresate călătorilor urbani, prezentate în pop-up store-ul Urban Monkey de la Combinatul Fondului Plastic. Geaca și tricourile reflectorizante RAW by Urban Monkey au fost create special pentru cei ce își doresc să pedaleze în siguranță prin traficul bucureștean, dar și să se remarce în mulțime.

Ramona, creatoarea borsetelor Bumbagr a conceput o borsetă impermeabilă încăpătoare, utilă și bine compartimentată pentru telefon, portofel, chei, un shot de ghimbir și un strugurel pentru zilele cu vânt, cam tot ce ar avea nevoie un biciclist hip. Urban Monkey va continua să colaboreze cu artiști locali handmade, creatori de accesorii unice pentru biciclit.

Citește și:

Andrei-Bryan Goudarzi, designer grafic și vestimentar, aduce în lumină importanța reciclării și a reutilizării materialelor realizând o geantă de biciclist reflectorizantă cu portofel atașabil compusă din 11 sticle de Urban Monkey (9 de 330 ml și 2 de shots) cusute pe o bază de fetru reciclat, unită cu șuruburi și bretea reglabilă.

În pauzele de pedalat, bicicletele s-au odihnit în siguranță la rastelul de biciclete realizat de designerul Alina Moise, câștigătoarea concursului de design de rastele organizat în 2021 de Urban Monkey împreună cu Romanian Design Week. Trei astfel de rastele au fost amplasate în locațiile selectate din RDW Design GO! 2022 - Palatul Universul, Platforma Wolff și EFdeN, dar și la Combinatul Fondului Plastic.

Citește și:

Iubitorii mersului cu bicicleta au avut parte de tururi pe două roți, între locațiile DesignGo organizate în colaborare cu SkirtBike, demonstrând că bicicleta te poate ajuta să te bucuri de și mai mult design, în mai multe locuri. Cu susținerea organizației Hai cu Bicla pistele de biciclete au fost marcate în acest an pe harta interactivă a locațiilor Romanian Design Week.

Activitățile din cadrul Romanian Design Week fac parte din misiunea Urban Monkey pentru încurajarea mersului pe bicicletă în oraș. Mersul pe bicicletă este bun pentru tine, pentru oraș și pentru planetă. E important să fii văzut în trafic. De aceea, nu uita să îți echipezi bicicleta cu far, stopuri și elemente reflectorizante. Amintește-ți de prietenii tăi cei mai buni de pe bicicletă: semnalizarea, frâna și semaforul!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.