Setari Cookie-uri

Actriţa Nouria Nouri organizează tabere de creaţie pentru copii şi în 2022

Descoperă activitățile pe care copilul tău la poate face în tabăra de creație organizată de Nouria Nouri

Anul acesta, cei mai mulţi elevi intră în vacanţă pe data de 10 iunie 2022. Cursurile se termină mai devreme ca de obicei şi tot din timp, părinţii caută variante de petrecere a vacanţei de vară pentru copii. Pentru a veni în întâmpinarea lor, am realizat un interviu cu actriţa Nouria Nouri care organizează pentru al doilea an consecutiv o tabără de creaţie la Breaza.

  • Ce este o tabără de creaţie?

Tabăra de creaţie este acea tabără care îmbina utilul cu plăcutul. Pe lângă activităţile specifice unei tabere, şi aici mă refer la drumeţii, dans, karaoke, mini-biliard, darts, foc de tabără, copiii au ocazia să facă şi cursuri de actorie şi de pictură, în fiecare zi.

  • Când şi unde are loc tabăra de creaţie pe care o organizezi?

Anul acesta îi invit pe copiii dornici să se distreze, dar să şi înveţe lucruri noi jucându-se, în Tabăra de creaţie de la Breaza, în perioada 4 – 8 iulie 2022. Vor fi 5 zile şi 4 nopţi, iar copiii vor beneficia de pensiune completă (mic dejun, dejun, cina).

Citește și:
  • Cine se poate înscrie în această tabără?

Tabăra se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani care îşi doresc să afle câte ceva din tainele actoriei şi picturii, dar şi să se distreze pe cinste alături de copii de aceeaşi vârstă. S-au înscris deja copiii cu care eu fac cursuri de actorie, dar îi primim cu braţele deschise şi pe cei care abia acum sunt curioşi să descopere secretele artelor.

  • Ce vor învăţa copiii la cursul de actorie?

Fiind vorba de o tabără, cursul va fi sub formă de joc şi joacă. Prin exerciţiile şi jocurile teatrale pe care le vom face vor învăţa să lucreze în echipă, gestionarea conflictelor, vorbitul în faţa unei audienţe, gestionarea emoţiilor. De asemenea, vom face şi exerciţii specifice artei actorului care ţin de dicţie, voce, memorie, improvizaţie.

Citește și:
  • Iar la pictură?

Cursul de pictură susţinut de Ana Maria Vlad, absolventă UNARTE este gândit să dezvolte creativitatea copiilor şi să le ofere curajul de a se exprima plastic prin culori, forme, în acelaşi timp învăţând să folosească materiale şi tehnici specifice picturii. Chiar dacă sunt începători ori avansaţi vor descoperi plăcerea de a picta folosind cele mai bune produse de papetărie de pe piaţă, oferite de Koh I Noor.

  • Cu ce rămân copiii după tabără?

În primul rând cu amintiri pentru o viaţă întreagă. Din experienţa anilor trecuţi, când pentru mulţi tabăra organizată de mine a fost prima din viaţa lor, pot să garantez că nu vor uita niciodată clipele plăcuţe de la Breaza. Dovadă că mulţi copii care au fost în tabără în 2021 revin şi în 2022. De asemenea, rămân cu prietenii create în cele cinci zile de relaxare şi distracţie şi cu nişte cunoştinţe de bază ce ţin de arta actorului, desen şi pictură.

Citește și:

Nouria Nouri este absolventă a Liceului Pedagogic şi absolventă cu media 10 a UNATC I.L.Caragiale din Bucureşti, secţia actorie. A colaborat cu Disney Live! Feld Entertainment America la spectacolele Mickey’s Magic Show şi Mickey’s Music Festival de la Sala Palatului, a jucat în producţia internaţională Smurfs Live on Stage, a regizat şi a jucat în producţia proprie “Vitrega şi Voiosul”, iar de şapte ani face cursuri de actorie cu copii, având până acum peste 300 de elevi, atât la cursurile de grup, cât şi la cele individuale, atât fizic, cât şi online. De asemenea, Nouria este profesor de artele spectacolului la IT Kids- Art School & modeling agency.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.