Setari Cookie-uri

Alexandra Ungureanu, mamă adoptivă? Artista își dorește foarte mult un copil și a decis să facă ASTA!

Alexandra Ungureanu se gândește tot mai serios la decizia de a deveni mamă, în special la variata în care să adopte un copil.

Alexandra Ungureanu este o artistă completă și are multă priză la public. Cu toate acestea, vedetei îi lipsește un amănunt important din viața sa, iar cum se gândește tot mai serios la varianta de a deveni mamă.

La cei 40 de ani ai săi, vedeta spune că se gândește tot mai des la copii și la varianta de a deveni mamă. Chiar dacă, spune ea, nu crede că mai poate avea un copil pe cale naturală, Alexandra Ungureanu ia în calcul varianta de a deveni mamă adoptivă.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a declarat vedeta, pentru spynews.ro.

Citește și:

Alexandra Ungureanu, relație toxică

Cântăreața a vorbit și despre ultima ei relație, recunoscând faptul că a trăit o poveste de iubire toxică. Acum, vedeta este singură și îi este bine așa, deși, mărturisește că nu crede că va putea trece vreodată peste tot ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul ei partener.

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze, adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.