Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, mărturisiri noi despre divorț. Artista le mulțumește fanilor pentru toată susținerea

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, iar lucrurile sunt departe de a se încheia. Recent, vedeta a făcut o nouă serie de afirmații despre separarea de tatăl fetițelor sale, dar le-a și mulțumit fanilor ei pentru toate mesajele de susținere.

Alina Sorescu este o femeie care apare mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțină lume știe ce se află cu adevărat în sufletul ei. Artista trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, însă vedeta are puterea de a vedea partea plină a paharului și a privi cu încredere spre viitor.

În urmă cu ceva timp, Alina Sorescu și-a anunțat următotorii de pe Instagram că a depus actele de divorț, încă de la începutul acestui an. Vedeta nu a vrut să vorbească despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei sale, însă gurile rele vorbesc despre infidelitățile creatorului de modă.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”, a declarat vedeta la „Teo Show”, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Alina Sorescu recunoaște că trece printr-o perioadă sensibilă și că este conștientă că procesul de divorț în care este implicată va fi unul de durată.

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat artista.

Mai mult, vedeta a vrut să le mulțumească internauților care i-au trimis multe mesaje de încurajare și care și-au arătat susținerea în momentele grele prin care trece.

„Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și a unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!”, a precizat cântăreața.

Citește și:

.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.