Setari Cookie-uri

Dani Oțil, tată pentru a doua oară? Ce mărturisiri a făcut prezentatorul tv despre mărirea familiei sale?

Rolul de tată i se potrivește mânușă lui Dani Oțil, iar fanii săi se întreabă acum dacă nu își mai dorește încă un copil. Prezentatorul tv a făcut mărturisiri surprinzătoare despre rolul de tată pentru a doua oară.

Dani Oțil este un tătic model, iar micuțul Luca Tago i-a arătat prezentatorului tv o altă față a vieții de părinte. Îndrăgitul prezentator tv este un tată foarte implicat și petrece foarte mult timp alături de fiul său.

Imaginile cu Dani Oțil și cu băiețelul lui fac înconjurul internetului, asta pentru că cei doi sunt o pereche tată-fiu tare bună, iar ipostazele surprinse fac deliciul fanilor.

Recent, Dani Oțil a fost pus în încurcătură chiar de către o telespectatoare, în emisiunea matinală pe care o prezintă. Dani a primit o întrebare capcană despre mărirea familiei sale, asta după ce respectiva telespectatoare i-a spus prezentatorului tv cât de bine este să fii părinte de doi.

Dani Oțil a fost surprins de întrebarea pusă în direct, însă a încercat, cumva, să împacheteze frumos răspunsul său.

Citește și:

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă.", a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Așadar, Dani nu își mai dorește încă un copil, asta pentru că Luca Tiago îi aduce suficientă bucurie și mulțumire sufletească. Totuși, niciodată nu este prea târziu pentru o schimbare de planuri, mai ales că fanii sunt convinși că soțul Gabrielei Prisăcariu s-ar descurca excelent în acest rol.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.