Setari Cookie-uri

De ce nu se afișează Amalia Eneche cu tatăl fetiței sale? Prezentatoarea tv are o altfel de relație cu bărbatul misterios

Amalia Enache are o fetiță pe care o iubește nespus de mult și nu de puține ori a vorbit despre relația specială pe care o are cu Alma, fiica sa. Totuși, tatăl fetiței este o prezență extrem de discretă, astfel că internauții se întreabă de ce bărbatul nu apare niciodată alături de prezentatoarea tv și fiica acesteia.

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv, însă este și o mamă extrem de grijulie și iubitoare. Vedeta și-a dorit foarte mult un copil, iar Alma, fetița sa, i-a adus un nou sens vieții.

Totuși, despre tatăl fiicei sale, Amalia Enache nu vorbește prea mult, iar bărbatul stă ascuns de ochii curioșilor. Deși niciodată nu apar împreună, Amalia Enache mărturisește că între ea și partenerul său de viață există o relație de-a dreptul specială.

Amalia Enache a dezvăluit motivul pentru care tatăl Almei nu apare în public, recunoscând că acesta face parte dintr-o altă lume și că, inițial, cei doi au avut o relație la distanță.

"E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi. Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc.", a mărturisit prezentatoarea tv, pentru click.ro.

Citește și:

Mai mult, Amalia Enache a spus că are o relație extrem de profundă, dumnezeiască cu cel alături de care a întemeiat o familie. Prezentatoarea tv i-a lăudat calitățile de tată ale bărbatului de lângă ea, recunoscând faptul că fetița lor este și va rămâne o prioritate pentru amândoi.

"Cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume. Ea e cea mai importantă’’, a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.