Setari Cookie-uri

Top 5 mini gadgeturi care fac viața femeilor mai ușoară

Care sunt mini gadgeturile preferate ale femeilor? Cum îți face viața mai ușoară o periuță de dinți electrică? eBook sau carte print?

Nu este un secret că, statistic vorbind, bărbații sunt mult mai interesați de tehnologie decât femeile. Însă, asta nu înseamnă că doamnele nu doresc să își facă viața mai ușoară folosindu-se de minunile tehnicii, ci doar că sunt mai selective în privința utilității lor, înainte de a le cumpăra.

Oamenii sunt diferiți și este lesne de înțeles că diferă fundamental și nevoile acestora. Un lucru care pentru o persoană este esențial poate fi extrem de ușor de trecut cu vederea de către altcineva. Diferențele majore sunt, dintotdeauna, între reprezentanții celor două sexe. Este binecunoscut faptul că bărbații sunt mult mai interesați de tehnologie și de gadgeturi, indiferent dacă acestea le sunt sau nu utile. Informația trebuie să existe, motiv pentru care există numeroase site-uri, bloguri, vloguri și reclame TV extrem de bine targetate.

Citește și:

Este greșit considerat faptul că femeile nu sunt interesate de tehnologie. Diferența majoră constă în faptul că, spre deosebire de bărbați, femeile își stabilesc mai bine prioritățile și, implicit, necesitățile. Cele din urmă nu sunt deloc puține, dat fiind faptul că parcă timpul s-a scurtat și cele 24 de ore nu sunt suficiente pentru a duce la bun sfârșit toate taskurile.

Iată care sunt cele mai utile gadgeturi din viața femeilor:

  1. Periuță de dinți electrică

  2. Smartwatch

  3. Brățară fitness

  4. eBook

  5. Căști wireless

  1. Periuță de dinți electrică

Este indubitabil unul dintre cele mai importante gadgeturi din portofoliul nostru. Este un produs extrem de util, folosit atât de femei, cât și de bărbați. Datorită cererii tot mai mari, regăsim pe piață o varietate de periute de dinti electrice, de la tot mai mulți producători. Indiferent de brandul ales, trebuie să știm că periuța de dinți electrică nu înlocuiește vizita la stomatolog, dar elimină mai repede și mai eficient placa bacteriană.

Citește și:
  1. Smartwatch

Este prietenul de nădejde atunci când ești într-o ședință sau nu ai acces imediat la telefonul mobil. Dacă la început era un produs costisitor cu funcționalități puține, privit mai mult ca un accesoriu vestimentar, tehnologia a avansat în doar câțiva ani suficient de mult încât să îl perfecționeze.

  1. Brățară fitness

Scopul ei este să te ajute să ai grijă de sănătatea ta. Zilele par tot mai scurte față de numeroasele noastre taskuri, dar trebuie să ne facem timp măcar pentru monitorizarea stării noastre fizice, dacă nu pentru îmbunătățirea ei. Acest mic gadget are câteva funcții extrem de importante: îți măsoară ritmul cardiac și nivelul de stres, monitorizează somnul și îți oferă asistență în timpul antrenamentului.

Citește și:
  1. eBook

Este adevărat că mirosul unei cărți și sentimentul oferit la atingerea sa nu pot fi redate de către un device, dar și acesta are atuurile sale. Suntem în secolul vitezei, avem o listă tot mai lungă de lucruri ce trebuie rezolvate, iar timpul nu ne ajunge niciodată. Cititul nu își pierde niciodată farmecul, fiind un hobby descoperit de unii în copilărie și de alții mai târziu. Avantajele unui eBook constau în eliminarea timpului de așteptare (cauți online cartea dorită, o achiți și o descarci în doar câteva momente) și în ocuparea unui spațiu mult mai mic în bagaj. Datorită dimensiunii sale doar puțin mai mari decât a unui smartphone, acesta oferă o experiență mult mai plăcută utilizatorului, redând paginii citite o calitate superioară.

Citește și:
  1. Căști wireless

Căștile fără fir sunt nelipsite din aproape toate gențile doamnelor. Dacă acasă nu ne batem prea mult capul cu cablurile, încercând să le ascundem cum și pe unde putem, când vine vorba de telefonul nostru, lucrurile stau cu totul altfel. Avem nevoie de mobilitate pentru a reuși să finalizăm mai repede ce avem pe listă, iar telefonul a devenit, pentru majoritatea dintre noi, indispensabil. Fie că ești la volan, la shopping sau faci treabă acasă, rareori telefonul se oprește din sunat. Datorită căștilor wireless îți poți face treburile în timp ce vorbești la telefon sau asculți muzică fără să ți se mai agațe cablurile în păr.

În final, toate gadgeturile au în comun sentimentul de libertate pe care îl conferă. Fie că te speli pe dinți mai repede și mai bine, fie ai acces la telefon fără să te deplasezi, îți comanzi și primești o carte în doar câteva minute, îți monitorizezi starea de sănătate fără aparate sofisticate sau asculți muzica preferată fără a fi legată, la propriu, de telefon, important este să îți ușurezi viața.

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.