Setari Cookie-uri

Cine îi este alături Alinei Sorescu în aceste clipe grele? Artista a fost sfătuită să meargă până în pânzele albe

Alina Sorescu trece printr-o perioadă mai dificilă a vieții ei, însă oamenii din jur o susțin și o încurajează necondiționat pe artistă. Recent, ea a vorbit despre acele persoane care îi oferă sprijinul necesar pentru a trece peste orice încercare.

Divorțul Alinei Sorescu de Alexandru Ciucu a picat ca un trăsnet peste fanii celor doi. Deși zvonurile cu privire la infidelitatea creatorului de modă circulau de mult timp în presă, artista a adoptat întotdeauna o atitudine pozitivă și a lăsat să se înțeleagă că lucrurile dintre cei doi merg perfect.

Totuși, Alina Sorescu a anunțat în urmă cu mai multe săptămâni că a depus actele de divorț, încă de la începutul acestui an. Artista și-a dorit dintotdeauna discreție în ceea ce privește viața sa personală, astfel că nici subiectul separării de Alexandru Ciucu nu a făcut excepție.

Totuși, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor fanilor de pe social media care au asaltat-o ciu mii de mesaje de încurajări. Mai mult, invitată recent într-o emisiune, cântăreața a spus că cei care o sprijină necondiționat sunt chiar părinții ei, care o încurajează să meargă până în pânzele albe pentru liniștea sa și a fetițelor sale.

Citește și:

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”, a mărturisit Alina Sorescu.

Totuși, până când apele vor reveni la normal, Alina Sorescu trebuie să se încarce cu multă răbdare. Divorțul este departe de a se termina, însă artista are încredere că binele va ieși învingător.

"Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris”, a mai adăugat Alina Sorescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.