Setari Cookie-uri

Delia, probleme de sănătate! Ce a pățit artista și ce diagnostic i-au pus medicii după ce vedeta a acuzat stări de slăbiciune?

Delia se confruntă cu probleme de sănătate, iar artista le-a împărtășit fanilor ce simptome are în această perioadă. Mai mult, vedeta s-a dus să își facă și analizele de sânge, iar de atunci starea ei s-a înrăutățit!

Delia este o artistă care răspândește veselie și bună dispoziție, oriunde s-ar afla. Deși pe micile ecrane, vedeta nu ar părea că se confruntă cu vreo problemă de sănătate, în realitate lucrurile stau cu totul diferit. Recent, Delia le-a vorbit internauților despre simptomele supărătoare pe care le are, dar și despre diagnosticul pus de medicii specialiști.

Se pare că Delia are probleme la coloană, acestea fiind cauzate de postura inadecvată. Artista a spus, mai în glumă, mai în serios, că își dă demisia din cadrul emisiunii unde este jurat, asta pentru că stă foarte mult timp pe scaun într-o poziție ce i-a cauzat cifoză.

„Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos”, le-a spus Delia fanilor ei, pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Ulterior, vedeta a fost să își facă și un set de analize, iar simptomele s-au înrăutățit. Artista a acuzat stări de oboseală și slăbiciune, punând totul pe seama recoltării de sânge.

„Mi-e greață, mi-e somn. Am fost de dimineață să fac niște analize de sânge și cred că de asta îmi e greață, altfel nu înțeleg de ce mi-e greață. N-am niciun motiv să-mi fie greață”, a mai spus vedeta pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.