Setari Cookie-uri

Alexandra Ungureanu se bucură de viață și călătorește peste tot prin România! Vedeta se distrează mai tare ca în liceu!

Alexandra Ungureanu este pasionată de călătorii și îi face mare plăcere să se plimbe peste tot prin România. Vedeta se bucură de vacanțele în țară, însă nu merge singură, ci alături de o gașcă de prieteni cu care se distrează mai ceva ca în liceu.

Alexandra Ungureanu se bucură din plin de viață, iar una dintre pasiunile sale sunt călătoriile. Vedeta merge peste tot prin țară și se bucură de frumusețile locurilor natale. În timp ce alte vedete aleg să își petreacă concediul în vacanțe exlclusiviste, Alexandra Ungureanu pleacă cu gașca ei de prieteni să străbată meleagurile României.

Artista este fascinată de frumusețea locurilor din România și spune că are parte de multă distracție alături de oamenii care îi împărtășesc aceeași pasiune.

Totuși, vedeta își dorește să mai plece și peste hotare. Ea are o listă cu destinațiile în care vrea să ajungă, însă până atunci, Alexandra Ungureanu vizitează cât mai multe locuri din România încă nedescoperite de publicul larg.

Citește și:

„Călătoresc pin țară, prin tot felul de locații superbe. Cui nu îi place să călătorească și afară și mi-aș dori ca în viața asta să ajung în cât mai multe locuri.

Îmi doresc să mai ajung și în Asia, că am fost doar în Japonia și a fost foarte frumos. Mi-ar plăcea să mai ajung în America latină, dar cel mai mult și cel mai mult trebuie să ajung în State, destinația mea de vis e Nashville, pentru că se leagă și de muzică, muzica country pe care o ador.

Dar, până atunci, călătoresc foarte mult prin țară, pentru că în ultimii ani s-a dezvoltat turismul într-o manieră pe care nici nu o bănuiam. Sunt foarte multe investiții făcute în locuri de cazare, care arată exact ca afară. Pensiuni care arată ca în Elveția, Austria, Italia, experiențe de cazare foarte faine, care îmbină și confortul, dar și un design interesant.

Citește și:

Eu sunt super pasionată de design de interior. Locurile nu mai zic, sunt spectaculoase. La munte, între stânci, cu piscine infinity, în care ai niște priveliști spectaculoase. Chiar sunt locuri de văzut în țara asta și mă bucur că oamenii cred că eu pot să promovez în mod frumos locațiile astea, să le pun în valoare și chiar mă cheamă.”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru WOWbiz.ro.

În ceea ce privește gașca de prieteni cu care străbate România, vedeta spune că prietenii ei împărtășesc aceleași pasiuni ca și ea, iar distracția le este garantată.

"Am și eu niște parteneri de vacanțe, oamenii cu preocupări comune se adună. E vorba despre prietenii mei de la ‘călători în bascheți, care sunt cel mai cunoscut blog de travel la momentul actual, nu întâmplător prietenul meu cel mai bun de 20 de ani e de acolo și plus alți prieteni fotografi, vloggeri, călătorim în gașcă.

Citește și:

Îmi place foarte mult, adică recuperez 1 mai-urile pe care nu le-am făcut cu gașca în liceu. Acum mergem așa și ne distrăm foarte tare.", a mai declarat artista pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.