Oana Roman se gândește tot mai des la separarea de Marius Elisei! Cum o pregătește pe fiica ei pentru despărțire?

Oana Roman a declarat că între ea și Marius Elisei lucrurile nu mai merg atât de bine, drept pentru care o despărțire ar fi inevitabilă. Mai mult, vedeta se gândește și cum va decurge discuția cu Isa, în legătură cu anunțarea separării celor doi.

Oana Roman și Marius Elisei au avut și au în continuare o relație cu năbădăi. După ce au divorțat în urmă cu mai bine de un an, cei doi s-au împăcat, iar acum locuiesc împreună, ca o adevărată familie.

Totuși, în ciuda eforturilor celor doi, se pare că relația nu merge în direcția dorită de ambii parteneri, drept pentru care Oana Roman este cea care se gândește tot mai des la separare. Vedeta a declarat că lucrurile între ea și Marius Elisei nu sunt așa cum și-ar fi dorit și că se gândește tot mai des la o eventuală discuție cu fiica ei, Isa, în legătură cu separarea de Marius Elisei.

„Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi.

Retail jobs

În rest, nu știu ce va fi, vom vedea. Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială”, a mărturisit Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

În ciuda problemelor din cuplu, Oana Roman se bucură de viață și de momentele petrecute alături de fiica sa. Recet, cele două au fost prezente la petrecerea Unica, acolo unde Oana Roman a vorbit despre relația specială pe care o are cu Isa.

"Normal că mă simt tânără și neliniștită. Eu cred că ne putem simți tineri indiferent de ce vârstă am avea. Vârsta e doar o cifră, important e cum o abordăm.

Sunt cu Isa și cu o prietenă foarte bună la petrecere. E foarte încântată, ea oricum vine cu mine de mică la evenimente, e obișnuită. Azi e puțin obosită că a avut și antrenament la înot. De mică a avut o viață activă, cum am și eu și asta o face să fie foarte sociabilă și în largul ei oriunde ar merge”, a declarat Oana Roman pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri