Setari Cookie-uri

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, pregătiți pentru cel de-al treilea copil? Reacția neașteptată a Ancăi Ciota!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie fericită, iar cei doi împărtășesc adesea momente din viața lor de familie. Recent, cei doi au rămas pentru prima data singuri acasă după 5 ani, iar ceea ce au declarat i-a pus pe internauți pe gânduri!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au una dintre cele mai frumoase și stabile căsnicii din showbiz. Cei doi au format o familie pe care ambii și-o doreau extrem de mult, iar dragostea și respectul sunt trăirile care guvernează bunul mers al lucrurilor din cuplu.

Tavi Clonda împărtășește adesea cu fanii lui de pe Instagram momente din viața de familie, mai ales că este un tătic mândru și un soț grijuliu și afectuos. Recent, cei doi au postat pe social media un anunț care i-a pus pe gânduri pe urmăritori.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au bucurat de câteva zile cu totul speciale, doar pentru ei doi, asta pentru că au rămas singuri acasă după mai bine de 5 ani. Mai mult, artistul a scris un mesaj plin de entuziasm, alături de câteva fotografii în care sunt înfățișați cei doi bucurându-se din plin de piscină și voie bună.

Citește și:

„Singuri acasă după aproape 5 ani….”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Fanii au rămas imediat pe gânduri, mai ales că Anca Ciota, colega Gabrielei Cristea de la KanalD, a spus, mai în glumă, mai în serios, că urmează să vină cel de-al 3-lea copilaș în familia lor.

Vine bebe 3 😅🙈🙈😘”, a scris Anca Ciota, în secțiunea de comentarii.

În orice caz, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au simțit excelent împreună și au profitat la maxim de tot acest timp liber, bucurându-se de soare, plajă și bună dispoziție.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.