Setari Cookie-uri

Cine sunt noii antrenori de la Vocea României? Noul sezon se anunță plin de surprize și voci gata să te surprindă!

Vocea României este pe cale să înceapă, iar surprizele încep cu noii antrenori ai emisiunii. Show-ul se anunță a fi unul bogat de experiențe auditive cât mai surprinzătoare, asta în timp ce jurații vor încerca să șlefuiască calitățile propriilor concurenți.

Vocea României, mult îndrăgitul show de la ProTv, este pe cale să înceapă, iar antrenorii sunt pregătiți să descopere noi voci senzaționale și să le șlefuiască în lupta pentru marele premiu.

Printre surprizele acestui sezon se numără noii jurați, artiști care abia așteaptă să își intre în rol și să îi învețe tot ceea ce au mai bun pe concurenții de la Vocea României. Vedetele care au spus da provocării sunt Denis Toadeș, Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley și Theo Rose.

Mai mult, Smiley și Theo Rose vor împărți același scaun, astfel că tinerețea, talentul și entuziasmul vor fi perfect combinate cu profesionalismul și seriozitatea specifică unui artist prezent de ani buni pe viața muzicală.

„Sezonul ăsta, voi vorbi «pe două voci»! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artiști din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon «Vocea României»”, a declarat Smiley, scrie libertatea.ro.

Citește și:

La rândul ei, Theo Rose este pregătită de noul rol, mai ales că vedeta a participat ani la rând la concursuri muzicale.

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. «Vocea României» ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la «Vocea României». Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.