Setari Cookie-uri

Serialul fenomen Rebelde se întoarce! Uite unde și când poți să îi vezi pe adolescenții de la Elite Way School

Veste bună pentru toți cei care au trăit o adolescență plină de suspans și distracție, alături de Rebelde! Serialul fenomen se întoarce, iar Mia, Roberta, Diego și Miguel sunt gata să te facă să retrăiești cea mai frumoasă perioadă a vieții alături de ei.

Serialul adorat de o lume întreagă, Rebelde, se întorce pe micile ecrane! Cei care au trăit momentele unice alături de adolescenții de la Elite Way School se vor bucura să își revadă personajele preferate, din nou, într-o poveste ce îi va ține cu sufletul la gură.

Povestea adolescenților aflați la primele iubiri sau la primele experiențe mai dure ale vieții, umorul lor și caracterele diferite, i-au făcut acum mai bine de 15 ani pe telespectatori să îi urmărească cu sufletul la gură pe Mia, Roberta, Diego, Miguel, dar și pe mulți alții.

Acum, telespectatorii își pot retrăi perioada frumoasă a adolescenței alături de rebelii preferați, asta pentru că serialul fenomen va fi difuzat la Happy Channel, de la orele prânzului.

Rebelde, succes peste succes

Succesul serialului Rebelde este inegalabil, iar trupa pe care cei 6 protagoniști au format-o a mers prin toată lumea, cântând și încântând fanii, așa cum nicio altă formație nu a mai făcut-o până atunci.

Citește și:

ȘI la noi în țară formația RBD a susținut două concerte, iar unul dintre videoclipurile lor a fost filmat la Castelul Bran, acolo unde cei 6 s-au îndrăgostit de frumusețea locului.

În sufletele celor care i-au iubit pe cei de la RBD rămân melodiile ritmate, cu mesaje puternice despre viață și iubire, dar și un serial cu multe intrigi, suspans și fiorii primelor experiențe pe care orice tânăr le descoperă în anii de liceu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.