Setari Cookie-uri

Advertorial RADIOAVENTURA 2022 a început! Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU și te invită pe 1 iulie la un ZUper party

Cu bagajele în Autorulota ZU și cu entuziasmul în vene, Morning ZU e gata de plecare! Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au pornit în cea mai tare experiență: RADIOAVENTURA 2022. 

Tu pregătește-ți „bagajul” de mesaje și voie bune, pentru că ne întâlnim cât ai zice „Ce faină-i România!”. Și nu suntem singuri! Avem cu noi Muzica Aia de la DJ Popoviciu, cu care împărțim Autorulota ZU, distracția și emoțiile primite de la voi.

Timp de două săptămâni ne bucurăm de cele mai faine emisiuni de vară, aproape de oameni.

Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU sau pe https://radiozu.ro/radioaventura.

RADIOAVENTURA LIVE

Ce faină-i România!

RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că avem nevoie să fim aproape, să rămânem oameni între oameni.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au plecat în călătoria care străbate România.

În perioada 19 iunie – 2 iulie, Radio ZU vine în orașul tău. Dar ce este o Aventură fără party-uri cu #MuzicaAia? Vara asta, RadioAventura vine cu un party cum numai Radio ZU știe să facă!

Pe 1 iulie, la K Tribute Podu Olt, Brașov, facem un super party cu #MuzicaAia la final de RadioAventura 2022. Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea ți-au pregătit un boost de voie bună și energie, DJ Popoviciu promite un mix de zile mari, cu hituri vechi și noi, iar Spike si Andia vor întregi distracția astfel încât să petrecem până dimineață.

Hai cu noi la un party cum sigur nu ai mai trait! Asta-i RADIOAVENTURA! Turul României cu Autorulota ZU. Bilete sunt disponibile pe bilete.radiozu.ro sau pe www.iabilet.ro si în rețeaua iabilet.ro/retea.

Accesul tuturor participanților, indiferent de vârstă, este permis în locație doar pe bază de bilet. Având în vedere că evenimentul este organizat într-o locație în care se comercializează și se consumă alcool, recomandarea organizatorului este de a evita pe cât posibil participarea copiilor sub 14 ani. Minorii vor avea acces în locație doar însoțiți de un adult care să fie responsabil de ei pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

După achiziționarea biletelor, este necesar să contactați locația (la numarul de telefon 0756.88.44.88) dacă va doriți rezervarea unei mese.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.