Setari Cookie-uri

Samsung Electronics lansează un scurtmetraj inspirat de serialul Stranger Things filmat cu Galaxy S22 Ultra

Prin colaborarea cu Netflix, Samsung marchează lansarea celui de-al patrulea sezon al serialului și evidențiază capabilităţi avansate de Nightography ale S22

Samsung Electronics Co., Ltd. lansează azi Make STRANGER Nights Epic, un scurtmetraj – tribut pentru serialul ,,Stranger Things”, care pune în evidență capabilităţile avansate de Nightography ale camerei telefonului Galaxy S22 Ultra. Scurtmetrajul este rezultatul parteneriatului dintre Samsung și Netflix și este disponibil pe canalele de social media ale Samsung.

Tema scurtmetrajului nu a fost aleasă întîmplător, ea asigură un fundal potrivit pentru a expune atuul Galaxy S22 Ultra - capabilităţile avansate de Nightography. În sezonul patru din Stranger Things, pe timpul nopții se deschide un portal spre o lume extraordinară, iar S22 Ultra reușeste să recreeze în scurtmetraj atmosfera din ,,Stranger Things”. Astfel, Make STRANGER Nights Epic spune o poveste în stil cinematic și arată cum tehnologia Galaxy are capacitatea de a a capta ceea ce altfel nu ar fi vizibil în întuneric.

Citește și:

Making Nighttime Epic

În Make STRANGER Nights Epic, personajul principal își pune telefonul Samsung Galaxy S22 Ultra în buzunarul de la spate, în timp ce merge pe bicicletă spre un prieten, la o petrecere la care ar urma să vizioneze ,,Stranger Things 4”. Pe drum, camera video a telefonului se activează din greșeală și surprinde tot ce stă ascuns în spatele personajului principal, în The Upside Down. Toată filmarea pe verticală este realizată cu Samsung Galaxy S22 Ultra[1].

Scurtmetrajul evidențiază capabilităţile avansate de Nightography ale Galaxy S22 Ultra, prevăzut cu o cameră principală de 108MP și un senzor susținut de inteligența artificială avansată, cu pixeli mari de 2.4um, care pot capta mai multă lumină și asigura claritate îmbunătățită a imaginii, indiferent dacă este zi sau noapte.

Citește și:

Crearea unei galaxii de conținut extraordinar

Samsung și Netflix au un parteneriat de lungă durată. Cele două companii au colaborat și anterior la alte campanii personalizate, inspirate de cele mai populare seriale disponibile pe platforma de streaming. În ianuarie, a fost lansată o campanie integrată cu ocazia debutului celui de-al doilea sezon din ,,Emily la Paris, care le-a permis fanilor să schimbe scenariul și să devină personajul principal în propriul poster animat, prin intermediul Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung și Netflix au colaborat la crearea unui scurtmetraj inspirat și de serialul ,,Bridgerton, cu ocazia lansării în luna februarie a acestui an a seriei Galaxy S22. Pe durata celor 3 minute de scurtmetraj, câțiva inventatori încearcă să îi atragă atenția reginei Charlotte. Inventatorul Lord Tristar și reușește atunci când își prezintă creația vizionară – picturi neoclasice masive ale unui Galaxy S22 Ultra, care ar urma să fie gata în 209 ani.

Citește și:

Samsung și Netflix vor continua să colaboreze pentru a crea conținut de inters, de înaltă calitate.

Samsung lansează scurtmetrajul Make STRANGER Nights Epic la o zi după ce Netflix a prezentat trailer-ul oficial pentru volumul 2 al celui de-al patrulea sezon din ,,Stranger Things, care va apărea pe 1 iulie pe platforma de streaming.

Pentru a urmări scurtmetrajul realizat de Samsung și Netflix, Make STRANGER Nights Epic, accesați canalul de YouTube al Samsung.


[1] Filmat cu Galaxy S22 Ultra. Calitatea imaginilor surprinse poate varia în funcție de condițiile de mediu. Filmările din buzunar și creaturile ,,Stranger Things” au fost adăugate în post-producție, în scopuri ilustrative.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.