Setari Cookie-uri

Adela Popescu, mesaj special pentru Răzvan Fodor. Ce i-a transmis vedeta bunului său prieten? Fanii au reacționat imediat!

Adela Popescu a ținut să îi transmită lui Răzvan Fodor un mesaj cu totul special, mai ales că prietenia dintre cei doi este una extrem de strânsă.

Adela Popescu și Răzvan Fodor au o relație de prietenie extrem de strânsă, iar cei doi își arată aprecierea cu fiecare ocazie. Recent, artistul a împlinit 48 de ani, motiv pentru care familia, prietenii apropiați, dar și urmăritorii săi de pe social media i-au adresat cele mai calde urări.

Pe lângă partenera sa de viață, Irina Fodor, cântărețul a primit o urare specială și de la buna sa prietenă, Adela Popescu. Prezentatoarea de la "Vorbește lumea" i-a mărturisit că el este un prieten cum rar se găsește, urându-i "La mulți ani" în felul specific prieteniei ce îi leagă.

"Acest băiat e ceva rar de tot pe Pământ. Îi doresc să fie fericit pe cât de multă bucurie aduce în viețile celor ce îi sunt prieteni. La mulți ani, boyutz!", este urarea făcută de Adela Popescu, pe social media.

Citește și:

La rândul lui, artistul ține foarte mult la buna lui prietenă și prețuiește legătura pe care și-au format-o împreună. Acesta s-a arătat impresionat de cuvintele vedetei și i-a mulțumit pentru urarea specială.

"Ce dedicație frumoasă mi-a făcut Popeasca.", a fost replica lui Răzvan Fodor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.