Setari Cookie-uri

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți! Uite ce nume special au ales pentru cea mică

Denisa Filcea a născut în cursul zilei de ieri o fetiță perfect sănătoasă, iar cei doi proaspeți părinți au împărtășit bucuria cu internauții. Ce nume special au ales cei doi pentru micuța lor?

Denisa Filcea și Flick au devenit, în cursul zilei de ieri, părinți pentru prima oară, iar momentele de fericire au fost distribuite cu toți urmăritorii de pe rețelele lor de socializare.

Cu toate că au ținut secret sexul copilui, proaspeții părinți au publicat o primă fotografie cu bebelușul, iar fanii s-au bucurat să vadă că fostul om de radio este tată de fetiță. Mai mult, Denisa Filcea și Flick au împărtășit cu internauții și numele ales pentru micuța lor. Așa cum este tradiția, cei doi au ales două prenume, printre care unul de sfânt, cu mare însemnătate.

Flick a fost cel care a dezvăluit numele fiicei sale, distribuind și o poezie pe care a scris-o special pentru minunea din viața lui, Cea mică se numește Eva Maria, iar părinții se bucură acum de noua formulă de trei, așa cum și-au dorit de mult timp.

Citește și:

"Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria", a scris Flick, plin de emoție, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.