Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu își câștigă singură banii din pasiunea sa! Ce talente ascunse are fiica fostului om de afaceri?

Irina Columbeanu trăiește o altă viață în America, iar de când s-a mutat peste ocean, fiica fostului om de afaceri are preocupări cu totul diferite față de cele din România. Tatăl ei a povestit cum își câștigă fiica sa singură banii.

Irina Columbeanu trăiește o viață cu totul diferită în America, acolo unde s-a mutat în urmă cu câțiva ani. Mama sa, Monica Gabor, are grijă să nu îi lipsească nimic fiicei ei, iar drept dovadă, Irina Columbeanu are pasiuni din care face bani, dar și planuri de viitor tot mai îndrăznețe.

Irinel Columbeanu a vorbit despre una dintre cele mai mari pasiuni ale fiicei sale, și anume pictura. Irina pictează încă de la 5 ani și chiar a avut propriul său vernisaj, unde a câștigat primii ei bani.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, potrivit Impact.ro.

Se pare că Irina ar fi primit 3.000 de euro pe acel tablou, iar în total, fiica fostului om de afaceri ar fi încasat nu mai puțin de 10.000 de euro din pasiunea sa pentru pictură. Ea a continuat să picteze și după ce a plecat din România, iar în America, ea și-a luat toate tablourile sale.

Citește și:

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel, pentru aceeași sursă.

Mai mult, Irina Columbeanu și-a descoperit în America și o altă pasiune, aceea pentru atletism. Fiica Monicăi Gabor merge la antrenamente și se bucură de toate oportunitățile pe care sistemul educațional de peste ocean i le oferă.

În prezent, Irina urmează cursurile școlii de șoferi din America și se pregătește de un nou pas important în viața sa.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a mai povestit Irinel Columbeanu.

Citește și:

Fiica fostului om de afaceri are planuri mari de viitor, astfel că ea se pregătește, încă de pe acum, să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.