Setari Cookie-uri

Laptopurile ASUS pentru creatori: combinația câștigătoare de design, instrumente dedicate și performanță

Este bine cunoscut faptul că persoanele foarte talentate, indiferent că vorbim de cei care desenează, de fotografi, cineaști, artiști, animatori, game designeri sau proiectanți și arhitecți, beneficiază de pe urma unui calculator adaptat pentru fluxuri de creație digitale moderne, iar ASUS le oferă acestora o gamă impresionată de laptopuri cu funcții inovatoare și performanțe formidabile prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: puterea de a explora viitorul

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este un portabil perfect adaptat cerințelor creatorilor de pretutindeni, influencerilor, streamerilor, vloggerilor, muzicienilor și nu numai, deci vine cu performanțe care te vor ului într-un volum extrem de compact, foarte ușor de dus în spate, și cu linii de design inedite care se potrivesc cu orice stil modern datorită capacului care iese în evidență prin modelul unic care imită o țesătură sau cel cu textură de aluminiu anodizat, ambele opțiuni fiind construite din materiale care rezistentă foarte bine la amprente și pete.

Câteva configurații ale modelelor ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt prevăzute cu ecrane OLED care au fost validate de PANTONE, motiv pentru care pot reda cu o precizie uimitoare întreg spațiul de culoare DCI-P3, standardul utilizat în prezent și de studiourile de la Hollywood. Ce avantaje aduce această certificare pentru creatori și publicul acestora? Simplu spus, aceste ecrane sunt capabile să transpună cu exactitate viziunea artistului pentru că redau culori fix așa cum aceștia și le-a închipuit, cu un rezultat ce poate fi admirat, nealterat, și de ceilalți datorită tehnologiei superbului panou OLED.

Un instrument exclusiv care îi va ajuta cu siguranță pe creatori este ASUS DialPad, un controler rotativ virtual adăugat discret în suprafața touchpad-ului existent. DialPad funcționează ca o interfață virtuală de scurtături pentru acces rapid la cel mai des utilizate funcții și care permite un control precis, dar, totodată, foarte facil al uneltelor de lucru din aplicațiile Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: experimentează cel mai bun nivel de productivitate

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este alegerea artiștilor mereu în mișcare care lucrează în domenii precum editarea video, pentru graficieni și cei care fac animație sau desenează, toți fiind ajutați de spațiul suplimentar oferit de ecranul secundar tactil ScreenPad Plus, cu rezoluție 4K, adică o imagine la fel de clară ca cea oferită de afișajul principal tactil cu tehnologie OLED. Tranziția vizuală între cele două afișaje este una subtilă, lucru ce le face foarte practice pentru utilizarea simultană în proiecte de design grafic, intuitiv, ajutate fiind de stylus-ul care este capabil să identifice nu mai puțin de 4096 de nivele separate de presiune în funcție de forța cu care apasă artistul.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED se simte în largul său și în spațiile de lucru extinse, putând fi conectat cu ușurință la ecrane cu rezoluție 4K, 8K sau chiar 10K cu ajutorul conexiunii HDMI 2.1. Controlul impecabil al acestui număr surprinzător de pixeli cade în sarcina plăcilor video de ultimă generație ce pot fi configurate până la redutabilul GPU NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: construit pentru profesioniști

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED oferă puterea unei stații de lucru profesionale, dar reușește această performanță redutabilă într-un format portabil, laptopul putând fi configurat cu grafică rapidă RTX A2000 din gama NVIDIA profesională. Nu are importanță ce configurație vei alege, pentru că laptopul îți va oferi o experiență de lucru cum nu ai mai avut parte, în condiții de performanță și stabilitate fără reproș, adecvate pentru cele mai solicitante fluxuri de lucru precum proiectare 3D, arhitectură, inginerie, producție de film, efecte speciale, animație sau game design.

Specificațiile excepționale sunt completate de un ecran 4K OLED verificat și certificat Calman, renumita soluție de calibrare software folosită în mediile profesionale, precum și de certificarea Independent Software Vendors ISV care asigură, practic, rularea continuă, ore în șir, fără cea mai mică problemă de stabilitate, a celor mai populare aplicații de productivitate pe configurația hardware a fiecărui model.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED excelează la toate capitolele și se remarcă în plus prin suportul pentru memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor apărute la transfer de date, prin folosirea a două unități de stocare SSD NVMe conectate în mod RAID 0 pentru viteză crescută și prin prezența unui cititor de carduri tip SD Express 7.0, de 10 ori mai rapid în cazul operațiunilor de transfer a pozelor și clipurilor de pe cardurile compatibile cu acest standard.

Componenta care le va permite creatorilor să îți sporească productivitatea este, fără urmă de îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică amplasată accesibil în zona tastaturii, în apropierea touchpadului, și care oferă o experiență de utilizare unică, identică cu cea oferită de controlerele dedicate din studiourile de producție renumite. ASUS Dial îți va permite să faci lucruri magice: prin rotire și apăsare vei putea face zoom pe imagini, scroll în liste foarte lungi, vei schimba luminozitatea ecranului și volumul sunetului sau modifica dimensiunea pensulei în Photoshop, ca să înșiruim doar câteva acțiuni uzuale pe care le poate face foarte rapid această rotiță specială. Personalizarea meniurile ASUS Dial pentru includerea tuturor funcțiilor necesare pentru fluxuri personale de creație se face rapid și intuitiv din aplicația ProArt Creator Hub.

Pentru informații suplimentare despre aceste laptopuri pentru creatori prezentate pe scurt mai sus, îți recomandăm să vizitezi pagina Create with ASUS, locul unde vei găsi toate specificațiile, funcțiile speciale și configurațiile disponibile, precum și mărturii de la artiștii ProArt care utilizează în mod curent aceste modele în propriile proiecte.

Îți mai precizăm și faptul că orice laptop ASUS dedicat creatorilor cumpărat în această perioadă este însoțit de trei luni de acces la cea mai populară suită software pentru creatori, Adobe Creative Cloud, un mix de peste 20 de programe, un bonus perfect pentru o gamă de laptopuri care au fost concepute din faza de proiectare pentru cerințele speciale din mediile de lucru profesionale.

Și o ultimă precizare: dacă participi în campania Părerea ta contează prin publicarea unei recenzii scurte de utilizare a noului tău laptop ASUS pe oricare dintre platformele participante, ți se va extinde cu un an, fără costuri, garanția noului tău laptop.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.