Setari Cookie-uri

Automatizează-ți singur locuința, simplu și la costuri mici

Îți dorești o soluție accesibilă pe care o să conectezi singur și cu ușurință? Acum automatizarea casei devine o experiență simplă, confortabilă și liniștită, pentru o stare de bine, acasă.

Cu ajutorul Connectivity Kit, faci primul pas către o locuință smart, iar acum este mai ușor ca niciodată! Este acel ceva eXtra care îți schimbă complet stilul de trai din interior.

Connectivity Kit este un dispozitiv cu dimensiuni reduse și design simplu, minimalist. Este suficient să îl conectezi la internet pentru a te bucura de toate posibilitățile unei case inteligente. Te ajută să controlezi rulourile, copertina și pergola pentru terasă, ușile de la intrare și garaj, precum și sistemele de iluminat inteligente. Cum? De pe smartphone, fie că ești acasă sau nu.

Ai întârziat din nou dimineața? Nicio problemă - printr-un click pe smartphone, toate rulourile coboară simultan și iluminarea se stinge complet. Acest lucru îți economisește timp și te poți concentra asupra sarcinilor zilnice.

Citește și:

O soluție de automatizare a casei simplu de instalat și controlat

Connectivity Kit permite centralizarea și controlul motoarelor Somfy io și RTS și a produselor de iluminat de pe un smartphone sau prin comandă vocală. Aplicația TaHoma te ghidează pas cu pas pe parcursul întregii instalări.

Odată ce produsele sunt conectate, acestea pot fi controlate cu ușurință de acasă sau de la distanță datorită aplicației TaHoma sau prin intermediul unui asistent vocal compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri (compatibil cu Apple HomeKit). Aplicația TaHoma îți permite să verifici starea echipamentelor (acolo unde produsele permit) și să le controlezi de acasă sau de la distanță.

Poți adăuga cu ușurință până la 20 de produse în orice moment și poți crea scenarii personalizate, pe care le lansezi dintr-o apăsare de buton pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi. De exemplu, printr-o atingere pe smartphone, poți lansa ”scenariul de trezire” pentru a deschide rulourile și aprinde luminile; sau ”scenariul de plecare de acasă” pentru a închide poarta și ușa garajului și stinge luminile.

Citește și:

O soluție smart home pentru toate buzunarele

Connectivity Kit poate fi achiziționat online și instalat cu ușurință, pe cont propriu, la un preț de doar 359 lei cu tva inclus.

Compatibilitate: Connectivity Kit este compatibil cu motoarele Somfy pentru rulouri și jaluzele, terase și copertine, lumini și prize, porți și uși de garaj (RTS și io-homecontrol).

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.