Setari Cookie-uri

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp? Valentina și Mihaela Borcea se ocupă de afacere

Cristi Borcea deține un hotel chiar pe malul mării, în stațiunea Olimp. Cât costă un sejur de răsfăț la hotelul omului de afaceri?

Cristi Borcea deține un hotel pe malul mării, în stațiunea Olimp, acolo unde omul de afaceri și familia lui se bucură de mare, soare, relaxare, dar și putere de muncă. Valentina Pelinel și Mihaela Borcea sunt cele două femei din viața afaceristului care se ocupă de hotel și care, sezon după sezon, pun la punct unitatea de cazare pentru ca toți turiștii să fie mulțumiți de serviciille oferite.

Cristi Borcea a cumpărat hotelul Muntenia din Olimp, l-a renovat, iar acum, sub numele de Pam-Beach Olimp, unitatea de cazare are porțile deschise pentru ca oaspeții să se bucure de un sejur de vis. Hotelul este încadrat la 3 stele, iar o noapte de cazare costă 325 de lei, potrivit Fanatik.ro

Coform sursei de mai sus, hotelul lui Borcea deține 12 apartamente triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Costul poate ajunge până la 710 lei/noapte pentru apartamente, iar la sfârșitul lunii august prețurile vor mai scădea.

Citește și:

Hotelul are și un restaurant, dar și locuri de joacă și o piscină pentru copii.

"Hotelul te așteptă cu multe noutăți în această vară! Piscină cu o priveliște superbă, loc de joacă exterior, cât și interior pentru copii și bineînțeles o piscină cu tobogane pentru cei mici”, este descrierea făcută de Valentina Pelinel pe pagina de Instagram.

Atât actuala, cât și fosta soție. Mihaela Borcea, se ocupă de tot ce ține de promovarea afacerii, iar cele două postează în mod frecvent imagini cu hotelul de la malul mării.

Recent, Valentina Pelinel a publicat o fotografie în care este înfățișată alături de afacerist și de cei 3 copii ai lor, bucurându-se din plin de priveliștea pe care hotelul familiei le-o oferă.

Citește și:

"Weekend în familie și cu o vedere superbă în Olimp”, a scris partenera de viață a lui Cristi Borcea, pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.