Setari Cookie-uri

Ce notă a luat Eliza Iliescu la BAC? Cea mai bătrână mamă din România are cu ce se mândri!

Examenul maturității a fost încheiat cu succes de către Eliza Iliescu, iar acum adolescenta se pregătește de admitere la cele 2 facultăți pe care vrea să le urmeze.

Eliza Iliescu a trecut cu bine peste examenul maturității, iar acum adolescenta se pregătește pentru admiterea la cele două facultăți pe care își dorește să le urmeze. Mama sa, Adriana Iliescu, a vorbit despre succesul fiicei sale, dar și despre planurile pe care adolescenta le are pentru viitorul apropiat.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat cea mai bătrână mamă din România, pentru impact.ro.

Deși își dorește să păstreze discreția cu privire la performanțele școlare ale fiicei sale, Adriana Iliescu are de ce să fie o mamă mândră. Media generală de la BAC a Elizei Iliescu este peste 9,50, iar, cel mai probabil, tânăra va dori să urmeze o carieră în învățământ, exact ca mama sa.

Citește și:

Adolescenta se pregătește acum pentru următorul pas, iar mama sa o sprijină în toate demersurile sale.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.”, a mai spus Adriana Iliescu, potrivit sursei de mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.