Setari Cookie-uri

Replica lui Răzvan Munteanu la acuzațiile aduse cum că ar fi cheltuit economiile familiei și ar fi dat țepe urmăritorilor săi

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, răspunde acuzațiilor aduse cu privire la țepele pe care le-ar fi dat celor care au ales să investească alături de el în cryptomonede.

Răzvan Munteanu este pus, în aceste zile, într-o lumină nefavorabilă, asta după ce presa a scris că ar fi cheltuit economiile familiei, dar și că ar fi dat țeapă celor care ar fi investit, alături de el, în cryptomonede.

Soțul Deliei este un nume cunoscut în lumea crypto, iar el și-a câștigat notorietate în afacerea momentului. Totuși, investiția în crypto este extrem de neprofitabilă în aceste momente, astfel că cei care au ales să îi urmeze pașii în această afacere au acum numai de pierdut.

Astfel, Răzvan Munteanu a primit numeroase acuzații legate de înșelăciune, drept pentru care, acum, el a dat răspunsurile pe care mulți le așteptau.

"Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare. Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!

Citește și:

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus soțul Deliei, pentru cancan.ro

Continuând în aceeași notă, soțul Deliei a mai spus că fiecare persoană care alege să investească într-un domeniu atât de imprevizibil trebuie să își facă propriul research și să își asume deciziile pe care le ia.

"Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani. Sau că planul este între patru și zece ani, nu câteva luni. Dacă rămâi pe câteva luni ești speculant, nu investitor. Repet, trebuie să știi când să intri, când să ieși. Pentru că se deduce din contextul următor că, pentru câteva luni, dacă intri și ieși ești speculant și trebuie să stai câțiva ani”, a mai adăugat soțul artistei.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.