Setari Cookie-uri

Alessandra Stoicescu, cea mai fericită mamă! Ce spune prezentatoarea de știri în legătură cu mărirea familiei?

Alessandra Stoicescu este mai fericită ca niciodată, iar fiica ei, Sara, îi aduce în fiecare zi motive de împlinire. Recent, vedeta a fost întrebată dacă se gândește la o surioară sau un frățior pentru fetița ei, iar răspunsul i-a emoționat pe internauți.

Alessandra Stoicescu are o viață plină de împliniri, mai ales de când s-a născut fiica ei, Sara. Vedeta este mai fericită ca niciodată în rolul de mamă, iar toată atenția ei se împarte între familie și televiziune.

Alessandra Stoicescu distribuie momente cu fiica sa din vacanțe, iar internauții sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în familia prezentatoarei tv. Pentru că are o comunitate mare, deloc de neglijat, Alessandra Stoicescu are interacțiuni cu fanii ei și adesea le răspunde tuturor curiozităților pe care aceștia le au.

Recent, vedeta i-a rugat să îi adreseze întrebări, într-o secțiune specială de pe InstaStory, iar ea nu a ezitat să răspundă fiecărui urmăritor în parte. Una din curiozitățile internauților a fost aceea legată de mărirea familiei sale, iar jurnalista a spus imediat că fiica ei este o minune și că nu ar mai putea să îi ceară mai mult lui Dumnezeu.

Citește și:

„Vă mai gândiți la un frățior sau o surioară pentru Sara?”, a fost întrebarea primită pe Instagramul vedetei.

"Sara a venit ca o minune. Nu pot să cer mai mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a răspuns Alessandra Stoicescu.

La sfârșitul lunii aprilie, prezentatoarea tv a împlinit 46 de ani și a declarat că este cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta se bucură din plin de viața de familie și se simte recunoscătoare pentru tot ce are în acest moment.

"Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara, care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu”, a spus ea, potrivit libertatea.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.