Setari Cookie-uri

Ce notă a luat Bianca Drăgușanu la BAC? Uite cum s-a descurcat în comparație cu alte vedete de la noi

Vedetele noastre au muncit din greu pentru examenul maturității, iar notele pe care le-au obținut atunci sunt motive de mândrie și în prezent.

Rezultatele la Bacalaureat s-au afișat luni, motiv pentru care vedetele și-au amintit, la rândul lor, de notele pe care le-au obținut la examenul maturității.

Deși acum au o carieră de succes, vedetele noastre au învățat din greu în timpul anilor de școală, iar notele de la BAC sunt dovada faptului că talentul se îmbină perfect cu munca.

Una dintre vedetele care a obținut o notă frumoasă la Bacalaureat este și Bianca Drăgușanu, care în anul 2002 a absolvit Liceul de Informatică din Petroșani. Diva a avut media generală de 8,95, iar cea mai mică notă a fost obținută la proba de matematică, și anume 7,20.

O altă vedetă care s-a descurcat de minune la Bac este Dorian Popa. Artistul a avut o medie finală de 9,83, obținând la limba română nota 9,60, la matematică 9,40, iar la biologie și educație fizică a obținut 10 curat.

Citește și:

Andreea Bălan se poate mândri și ea cu media de la Bac, asta pentru că artista a obținut media 8,85. Cântăreața a luat 8,75 la limba și literatura română, 9, 10 la matematică, 9 la engleză și 9,40 la chimie.

Examenul maturității a fost obținut cu note mari și de către Mihai Trăistariu. Artistul a absolvit Liceul Teoretic Petru Rareș din Piatra Neamț, iar media de la Bac a fost 9,88. Trăistariu a obținut 9,66 la limba și literatura română, 10 la matematică, 9,80 la engleză și 10 la educație fizică.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.