Setari Cookie-uri

Lili Sandu, stări de anxietate în vacanță! Cum s-a simțit artista în prima vacanță fără copil?

Lili Sandu a împărtășit cu internauții momente din vacanța sa de vis din Grecia și a vorbit despre stările de anxietate care nu i-au dat pace.

Lili Sandu este o mămică extrem de implicată în creșterea fiului ei, însă, ca orice mamă, are nevoie de momente doar pentru ea. De această dată, artista a luat o hotărâre care i-a adus multe stări de anxietate, dar care s-a dovedit a fi benefică.

Lili Sandu și Silviu Țolu au ales să plece pentru întâia oară fără fiul lor în vacanță, însă nu a fost un lucru ușor. Frumoasa mămică l-a lăsat pe cel mic la bunici și le-a mărturisit internauților că i-a fost extrem de greu să îl știe departe de ea pe fiul său.

Cu toate că stările de anxietate nu i-au dat pace, Lili Sandu a reușit să se bucure de o vacanță de vis în doi, într-una dintre cele mai frumoase destinații din Grecia, insula Mykonos.

"Prima vacanța fără bebe și sincer va spun ca a fost tare biiine! Cu greu m-am hotărât sa fac pasul cel mare și nu vreți sa știți stările de vinovație și cele de anxietate încă de când eram in avion, dar ma bucur ca am înțeles ca totul va fi bine cu bebe și ca este normal ca mami și tati sa aibă vacante fără el!

Citește și:

Nope nici urma de sentiment de abandon, ba din contra așa m-am simțit eu când l-am văzut zilele astea pe video cât era de fericit cu bunicii și cât de bine se simtea ca mami a luat o pauza.'', a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Ajunsă în Grecia, Lili Sandu s-a bucurat de frumusețea locurilor și a distribuit imagini de poveste din frumoasa insulă preferată de multe alte vedete autohtone.

"Am ajuns, câtă fericire! Am ajuns în vacanță.Cel mai tare. Solo, adică solo, fără copil, dar împreună. Yeeey!", a scris Lili Sandu pe contul ei de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.