Setari Cookie-uri

Summer Well 2022 – SOLD OUT: abonamentele pentru a 11-a editie s-au epuizat.

2022 este clar o editie de neratat! La doar 30 minute distanta de Bucuresti, pe 24 de hectare de padure vor urca peste 30 de artisti in 3 zile de festival, pe 4 scene amplasate pe Domeniul Stirbey.

Ceea ce preconizam inca de la primele anunturi de artisti s-a intamplat: Summer Well este primul eveniment muzical din Romania SOLD OUT anul acesta.

Iar vestile bune continua pentru cei care si-au achizitionat deja biletul: Blu DeTiger, Dylan Fraser si Jadu Heart vor face parte din line up-ul scenei principale, alaturi de Arctic Monkeys, Nothing But Thieves, Jungle, Future Islands, Inhaler, Channel Tres, Alice Merton, Roosevelt, Self Esteem, Sad Night Dynaminte, Lea Porcelain si Hayes & Y.

Mai mult de atat, ritmul, flow-ul si beat-urile revin pentru al patrulea an consecutiv la Summer Well cu un line-up dedicat exclusiv scenei de hip-hop & trap.

Artistii care vor urca pe Wiiings Stage powered by Red Bull sunt: GoldLink, Killa Fonic, Tkay Maidza, Amuly si Suie Paparude – cu un show in exclusivitate la Summer Well, ce aniverseaza 30 de ani de existenta.

Citește și:

Nu in ultimul rand, scena de after party va prinde viata dupa incheierea concertelor de la scena principala, cu Flight Facilities, Digitalism si Bob Moses.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, descarca aplicatia de mobil Summer Well disponibia in Google Play si App Store.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.