Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, surprins de vizita Monicăi Gabor în România! Se va întâlni omul de afaceri cu fosta sa soție?

Monica Gabor a revenit în România pentru a-si vedea surorile, dar și pentru a-și petrece o scurtă vacanță vizitând cele mai frumoase locuri din țară. Irinel Columbeanu a aflat din presă de vizita fostei sale soții, iar reacția lui nu a întârziat să apară.

Monica Gabor se simte minunat pe plaiurile mioritice, mai ales că s-a întâlnit cu cele două surori ale ei, Alina și Ramona. Împreună, surorile Gabor vizitează zone turistice din țară și se bucură de frumusețea plaiurilor mioritice. Monica Gabor s-a pozat alături de Alina și Ramona, semn că cele trei au parte de momente de neuitat și se bucură de compania unei alteia.

Iriel Columbeanu a aflat din presă că fosta sa soție este în țară, iar reacția sa nu a întârziat să apară. Fostul om de afaceri a mărturisit că nu știa de prezența Monicăi în România și că nu a vorbit nici cu ea, nici cu fiica lui, Irina.

„Am aflat de vizita Monicăi în România din presă. Nu știam de revenirea în țară, nu mi-a spus nimic. Nu știu dacă e și Irina cu ea. Nici cu Irina nu am vorbit”, a declarat Columbeanu pentru WOWbiz.

Citește și:

De asemenea, fostul om de afaceri a fost întrebat dacă urmează să se întâlnească cu Monica, însă Irinel Columbeanu nu a dorit sp ofere niciun răspuns concret.

"Nu comentez acest subiect.”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor, vacanță de vis în România

Monica Gabor a revenit în România pe 4 iulie, dar alături de ea a venit și Ramona, sora ei mai mică care este stabilită în Dubai. Cele două sunt cazate la un hotel de lux din Capitală, iar împreună cu Alina Gabor au vizitat zone frumoase din Maramureș.

Fosta doamnă Columbeanu a postat mai multe fotografii de la obiectivele turistice vizitate, iar fanii au observat imediat zâmbetul Monicăi, dovadă a faptului că vedeta se simte în continuare bine în țara natală.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.