Setari Cookie-uri

Jorge, peripeții din vacanță! Ce a pățit artistul în toiul nopții? Nu se aștepta nimeni la una ca asta!

Jorge le-a povestit internauților ultimele sale peripeții din vacanță. Fanii s-au amuzat copios de întâmplarea cu pricina, iar artistul i-a fost învățătură de minte!

Jorge este un artist care ține legătura cu fanii lui și care povestește întâmplări din viața sa, spre deliciul urmăritorilor săi. Așa s-a întâmplat și recent, atunci când Jorge le-a mărturisit urmăritorilor lui de pe Instagram ce a putut să pățească în miezul nopții, în timp ce se afla la mare.

Cântărețul a simțit nevoia să se răcorească, însă nu se aștepta ca lucrurile să ia o întorsătură atât de diferită.

„Deci doar mie mi se putea întâmpla! Pe la 1:30 seara am zis hai să mergem la culcare, dar îmi vine mie ideea genială: „Și așa-i foarte cald! Nu mai bine dorm eu pe plajă?”. Mă duc în cameră, îmi pun pijamaua cu mânecă lungă, îmi pun șosete și îmi iau halatul ca să mă învelesc.

Citește și:

La ora 2:00 dimineața mă pun pe șezlong ca să dorm. Încă se mai auzea muzica de la bar, da nu mă deranja, era bumți bumți la maxim. Trag halatul pe mine, răcorică, ce mișto, ce senzație e asta. La 4:30 dimineața începe sistemul de irigație”, a spus cântărețul pe pagina sa de socializare.

Jorge și Ramona, o relație ca în povești

Jorge și soția sa, Ramona, au o relație ca în povești, iar cei doi au reușit să treacă peste multe obstacole ținându-se de mână. Cei doi se iubesc de 10 ani și recunosc că au parte și de ceruri, însă mereu luptă pentru armonia în familie.

„Este important să te focusezi pe calitățile partenerului, pentru că dacă în mintea ta, tu te gândești la defectele celuilalt vei hrăni o despărțire la care tu nici nu te gândești.(…) N-am auzit-o niciodată țipând în acești 10 ani deci clar ar fi ceva nou pentru mine. Este cel mai cald om de pe planetă, nu pot să mă cert cu ea. Nici n-am nicio șansă. La noi este maxim o discuție. N-am cu cine să mă cert. M-aș certa, dar n-am cu cine”, a spus artistul la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.