Setari Cookie-uri

Sezon estival fără personal. Anunț de angajare luat în râs: ”Ce este atât de amuzant?”

Chiar dacă sezonul estival este în toi, operatorii se plâng de lipsa personalului. Se caută barmani, ospătari, cameriste și bucătari, iar salariile pot ajunge la o mie de euro.

Chiar și așa, oamenii nu par să se înghesuie. Ba chiar anunțurile de angajare sunt luate în derâdere. În această situație s-a găsit și un hotelier de pe litoral care a postat un mesaj pe internet, fiind în căutare de lucrători.

Nu e personal pe litoral. Anunț de angajare, în sezon estival, luat în râs

Un hotelier de pe litoral a avut o surpriză neplăcută, după ce a postat un anunț de angajare. În loc să primească CV-uri, s-a trezit cu reacții amuzante. Enache Calabache este unul dintre antreprenorii de la malul mării care caută cu disperare angajați încă de la începutul sezonului estival. Deși a încercat prin diferite metode să îi atragă pe oameni, puțini au fost interesați de oferta sa.

Pentru că numărul lor este în continuare insuficient, acesta a publicat din nou, recent, un anunț pe un site de socializare. Reacțiile și răspunsurile nu au fost pe măsura așteptărilor. Salariul este principalul motiv pentru care oamenii nu vor să vină.

Citește și:

Enache e de părere că nu va mai avea multe șanse să găsească muncitori, sezonul estival fiind în toi, așa că, pentru a-și ține afacerea deschisă, toată familia sa va fi nevoită să muncească pentru a suplini lipsa de personal.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.