Setari Cookie-uri

Adda, umilită de un artist din România. S-a întâmplat după Asia Express, dar s-a aflat abia acum: ”Era de față multă lume”

Adda a fost umilită de un artist de la noi din țară, un coleg de breaslă de-ai ei, imediat după ce s-a întors acasă din Asia Express, dar nu a mai vorbit despre acest aspect până acum.

Vedeta a deschis un subiect sensibil pentru ea, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitată.

Adda, umilită de un artist după Asia Express

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care în ultimii doi ani din viața sa a trecut prin niște momente despre care îi este greu să vorbească, de pe urma cărora era să își piardă viața și care au învățat-o atât de multe lucruri. Cântăreața a fost diagnosticată cu boala Lyme, după mai bine de un an în care a făcut o mulțime de analize, a fost tratată pentru o boală greșită și a suferit enorm.

Recent, Adda a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul lui, unde au vorbit despre ultima perioadă din viața cântăreței din care nu a crezut că va scăpa cu bine. De asemenea, vedeta a vorbit despre felul în care a aflat că are boala respectivă, despre greutățile prin care a trecut, reușind să îl emoționeze chiar și pe partenereul de viață al Andrei care a ascultat-o cu atenție.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.