Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău recunoaște că a exagerat. Artista a judecat greșit femeile gravide: ”Nu mai pot să mă mișc”

Vlăduța Lupău a recunoscut, în fața camerelor de filmat, faptul că a greșit foarte mult în momentul în care s-a grăbit să le judece pe femeile gravide care se plângeau de tot felul de stări, dar și de dureri.

Artista avea impresia că persoanele respective nu fac altceva decât să exagereze, iar acum în ultima lună de sarcină, a realizat că lucrurile nu stau chiar așa și că într-adevăr este greu să fii în situația lor.

Vlăduța Lupău a judecat greșit femeile gravide

A mai rămas doar o lună până în momentul în care Vlăduța Lupău îl va aduce pe lume pe fiul ei și al lui Adi Rus, iar din câte a povestit chiar ea, în cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, greul d-abia acum începe pentru ea. Deși în lunile în care au trecut nimic nu i s-a părut greu, ci mai degrabă o binecuvâtare, acum lucrurile nu mai stau deloc așa. Cântăreața are momente în care nu se mai poate mișca sau să se aplece, motiv pentru care are în permanență nevoie de ajutor.

Citește și:

Se consideră, cu toate acestea, o femeie norocoasă pentru simplul fapt că are alături de ea un partener precum Adi Rus care o ajută să se încalțe și să se descalțe, de exemplu, dar care este și acolo zi și noapte pentru ea. Cântăreața a vorbit și despre durerile îngrozitoare pe care le are, dar nu regretă nimic, pentru că știe că a mai rămas puțin până când va deveni mamă pentru prima dată, iar acest lucru este suficient pentru ea. De asemenea, ea le-a vorbit fanelor sale, în urmă cu câteva zile, că nu face nimic special pentru a se menține în formă în această perioadă, nici măcar puțină mișcare.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.