Setari Cookie-uri

CRBL, ședință de familie. Ce decizie importantă a luat alături de soția sa: ”Din septembrie vreau să...”

Plecarea la Survivor România, în prima jumătate a acestui an, l-a făcut pe CRBL să se gândească mai mult la el, la familia sa și la țara în care s-a născut și a crescut.

Așadar, a decis să facă o ședință de familie și să ia anumite decizii importante împreună, fără să uite să pună pe primul loc viitorul fiicei sale care este la rândul ei pasionată de muzică și care are planuri mari.

CRBL a făcut o ședință de familie importantă

CRBL s-a mutat în urmă cu ceva timp de țară, dar se pare că între timp și-a dat seama că viața lui este în România, de fapt. Astfel, fostul concurent de la Survivor România a discutat cu fiica lui și cu soția și au decis împreună să revină pe plaiurile mioritice, deși acolo nu le merge deloc rău. Dorul de casă a fost cel care i-a determinat să ia o astfel de decizie, mai ales că este destul de greu să își mute toate lucrurile.

Acesta a spus clar că vrea să se întoarcă în România, să facă muzică și să meargă înainte cu ceea ce a început și cu proiectele la care a început să lucreze. Momentan, artistul caută să închirieze un apartament, a făcut toate demersurile necesare pentru a-și muta fiica la vechea ei școală și crede că și ea are nevoie de stabilitate, având în vedere că își face prieteni, este pasionată de muzică și se gândește la cariera sa.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.