Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău, probleme serioase în sarcină: ”Într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are...”

Vlăduța Lupău are probleme serioase, cu aproximativ o lună înainte de a-l aduce pe lume pe băiatul ei și al lui Adi Rus și le-a vorbit și fanelor sale de pe Instagram despre acestea.

Artista a fost avertizată că acest lucru urmează să se întâmple, dar nu a luat deloc lucrurile prea în serios, până în clipa în care nu s-a lovit de ele.

Ce probleme a întâmpinat Vlăduța Lupău

A deveni o mamă tânără a fost una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut Vlăduța Lupău, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a rămas însărcinată, urmând ca în aproximativ o lună să nască primul ei copil. Deși la început a preferat să își țină sarcina departe de ochii lumii, imediat după ce a făcut anunțul cel mare, și-a ținut urmăritorii la curent cu evoluția sarcinii sale.

La momentul actual, lucrurile nu stau tocmai bine pentru ea, deoarece îndrăgita artistă are niște arsuri îngrozitoare de stomac, pe care nu le mai suportă și despre care oamenii i-au oferit tot felul de informații. Cineva i-a spus vedetei că acestea apar din cauza părului copilului, iar partenera de viață a lui Adi Rus a ajuns la concluzia că persoana respectivă chiar a avut dreptate, pentru că a văzut părul copilului la ultima ecografie pe care a făcut-o. Mai mult de atât, Vlăduța Lupău a povestit și care este primul lucru pe care îl va face, după ce va naște și anume să îl tundă pe cel mic, dar cel mai probabil a glumit în acest sens.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.