Setari Cookie-uri

Răzvan Simion, planuri mari alături de Daliana Răducan! Anunțul făcut de prezentatorul tv în legătură cu relația sa

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de doi ani, însă cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața sentimentală. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre planurile pe care le are alături de iubita sa, declarând că ea are exact ceea ce a căutat la femeia de lângă el.

Răzvan Simion și Dalina Răducan sunt împreună de mai bine de doi ani și își trăiesc cu multă discreție povestea de dragoste. Cei doi nu apar în public prea des și se țin departe de ochii curioșilor.

Totuși, cum relația lor este una stabilă și cât se poate de serioasă, fanii s-au întrebat ce planuri au cei doi îndrăgostiți pentru viitorul apropiat și dacă prezentatorul tv va ajunge în fața altarului, pentru a doua oară.

Răzvan Simion a infirmat zvonurile cu privire la o posibilă nuntă cu partenera sa de viață, însă a vorbit despre planurile pe care le are pentru această vară. Fostul iubit al Lidiei Buble este invitat alături de Dalina Răducan la câteva evenimente ale prietenilor apropiați.

„Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni. Nu suntem genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie”, a declarat Răzvan Simion pentru cancan.ro.

Citește și:

Secretul lui Răzvan Simion

Răzvan Simion se bucură de frumoasa perioadă prin care trece, iar urmăritorii săi nu au putut să nu observe cât de energic și plin de viață este prezentatorul tv. Întrebat care este secretul pe care îl are pentru un tonus atât de bun, el nu a ezitat să răspundă că dragostea este cea care îl ține în priză.

"Am creme bune. Cocktail-ul ăsta de ți-l dă dragostea, fără chimicale, nu prea găsești de cumpărat. Adică, serotonina aia care apare la un moment dat nu găsești pe toate drumurile. [...]

De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauți o complementaritate. Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate căutam în momentul în care am găsit”, a mai spus Răzvan Simion.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.