Setari Cookie-uri

Elwira și Mihai Petre, pregătiți să devină părinți pentru a treia oară? Cei doi au visat mereu la o familie numeroasă

Elwira și MIhai Petre sunt una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar cele două fiice pe care le au împreună sunt împlinirea supremă. Cu toate acestea, cei doi și-au dorit dintotdeauna o familie numeroasă, iar Elwira a dezvăluit care sunt planurile lor de viitor.

Elwira și Mihai Petre sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar familia pe care au format-o împreună este un model de urmat pentru mulți alți români. Cei doi au două fiice care le-au adus împlinirea supremă, iar liniștea și buna înțelegere din familie sunt cheia către fericirea din căminul lor.

Chiar și așa, cei doi și-au dorit dintotdeauna o familie numeroasă, iar Elwira a mărturisit că a visat mereu să aibă trei copii. Cei doi dansaturi nu exclud varianta de a-și mări familia, însă spun că timpul este în defavoarea lor.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a mărturisit Eliwra Petre, pentru viva.ro

Citește și:

În ceea ce îl privește pe MIhai Petre, viața sa s-a schimbat radical de când a devenit tată. Fiicele lui l-au făcut să îșiu dea seama de lucrurile cu adevărat importante în viață și mărturisește că cea mai mare binecuvântare sunt proprii copii.

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a spus Mihai Petre, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.