Setari Cookie-uri

George Buhnici, anchetat de CNCD în urma declarațiilor făcute! Gabriela Firea, mesaj tranșant pentru omul de televiziune

Declarațiile lui George Buhnici urmează să fie anchetate de către CNCD, asta după ce ultimul său interviu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, iar mai multe persoane publice și-au arătat dezaprobarea față de atitudinea omului de televiziune.

George Buhnici urmează să fie anchetat de către CNCD, în urma declarațiile controversate pe cate acesta le-a făcut în ultimul său interviu. Omul de televiziune a spus că femeile ar trebui să meargă la sală și să nu mai vină la plajă dacă au celulită și vergeturi, însă ceea ce este cel puțin ciudat este asemănarea soției sale cu o minoră, fapt ce a scandalizat opinia publică.

Membrii Colegiului Director al CNCD s-au autosesizat și urmează să verifice dacă George Buhnici este vinovat pentru discriminare, sexualixarea minorilor și dacă este bun de plată, acesta riscând să primească o amendă contravențională între 2.000 și 100.000 de lei.

„Se va face o procedură de citare a părților implicate – în acest caz este o singură parte – organizându-se o audiere. Se întocmește un raport pe care Colegiul îl dezbate și va adopta o decizie. Dacă între timp vor sosi sesizări cu privire la această posibilitate de discriminare, aceste sesizări se vor conexa cu autosesizarea și procedura va continua”, a explicat Csaba Asztalos pentru Europa FM.

Citește și:

Reacția Gabrielei Firea

Gabriela Firea este singurul politician care a distribuit până la ora actuală o părere vizavi de declarațiile lui Buhnici. Firea condamnă cu tărie misoginismul și aformațiile care duc spre o notă de pedofilie.

"Condamn cu fermitate declarațiile care aduc atingere drepturilor și integrității femeilor!

🚺 Femeile sunt egale cu bărbații! Este de neiertat orice declarație care le tratează pe femei ca pe niște obiecte sau care îndeamnă bărbații să considere că femeile sunt bune doar la cratiță. Desigur, nu este deloc rău să te pricepi, ca femeie, la cratiță, în condițiile în care din ce în ce mai mulți bărbați se laudă cu talentele lor de master chef. Ceea ce, din nou, este foarte bine.", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.