Setari Cookie-uri

Marina Almășan sare în apărarea lui George Buhnici. Vedeta susține dreptul la libera exprimare

În centrul scandalului provocat de afirmațiile lui George Buhnici, mii de internauți au avut reacții negative, însă, se pare că există și persoane care îl apără pe Buhnici și îi caută scuze pentru interviul controversat pe care l-a oferit.

George Buhnici se află într-un plin scandal, asta după ce afirmațiile sale au stârnit un val de revoltă în rândul internauților. Declarațiile sale cu privire la felul în care femeile ar trebui să vină la plajă, dar și compararea soției sale cu o minoră i-au adus numeroase critici, iar personalități din media au dezbătut pe larg interviul omului de televiziune.

Cu toate acestea, se pare că există și persoane care îl apără pe Buhnici și care îi găseasc scuze pentru afirmațiile controversate pe care le-a făcut. Una dintre ele este chiar Marina Almășan care spune că prezentatorul tv nu a făcut nimic altceva decât să își exprime propria opinie.

Vedeta de la TVR a scris pe site-ul femeide10.ro, că cei care l-au criticat pe Buhnici au exagerat și că ea îi ia apărarea colegului său de televiziune.

Citește și:

Marina Almășan consideră că Buhnici "le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos”.

„Cu riscul de a deveni oarecum «avocatul diavolului», am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior”, a scris vedeta TV pe site-ul său.

Mai mult, prezentatoarea tv spune că George Buhnici nu a făcut decât să își spună liber o părere și că lucrurile nu sunt atât de grave precum par în media.

"Azi mi-am vârât nasul în presa zilei și m-am dumirit ce infracțiune făcuse omul: și-a spus părerea. Sinceră, nefardată, împachetată în riscul major – asumat sau chiar voit – de a-și atrage asupra lui «oprobriul public»”, a mai spus Almășan.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.