Setari Cookie-uri

Apariție suprinzătoare la premiera filmului Bullet Train. Brad Pitt a venit îmbrăcat în fustă

Actorul Brad Pitt a fost în centrul atenției la premiera filmului Bullet Train, asta după ce a pozat pe covorul roșu îmbrăcat în fustă.

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, a întors toate privirile la premiera filmului The Bullet, asta datorită look-ului său cu totul neobișnuit. Actorul a venit îmbrăcat cu un sacou maro, din in și cu o fustă de acceași culoare, lungă până la genunchi. Bradd Pitt și-a asorat și o cămașă roz, bocanci, dar și o pereche de ochelari de soare.

Întrebările au venit imediat către actor, iar jurnaliștii au vrut să știe ce l-a determinat pe Brad Pitt să aleagă o astfel de ținută. Actorul a răspuns scurt "Briza, briza", potrivit Sky News.

În această perioadă, Europa se confruntă cu un val de căldură intensă, ce cauzează în continuare incendii de vegetație, greu de stăpânit.

Alegerea unei fuste nu este ceva atât de neobișnuit pe covorul roșu. Actorul Oscar Isaac, din celebra serie Moon Knight, și-a făcut apariția în fustă la primierele seriei Marvel, ce au avut loc în Londra și Berlin.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.