Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, bun de plată! Ce sumă colosală așteaptă Anamaria Prodan să primească de la antrenor?

Anamaria Prodan așteaptă să primească de la Reghecampf pensia alimentară pentru fiul lor, Bebeto, iar impresara nu lasă loc de negocieri!

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de a se încheia. Antrenorul este bun de plată, iar Anamaria Prodan așteaptă ca fostul ei partener de viață să îi achite o pensie alimentară frumușică, plus 50.000 de euro, bani pe care antrenorul ar trebui să îi plătească după ce, spune impresara, acesta s-a mutat de acasă.

”Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti. Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici.. noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează e pericol maxim pentru cariera lui!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Anamaria Prodan nu se oprește aici și declară că salariul antrenorului este de 22.000 de dolari pe lună, iar din această sumă, ea are dreptul la o treime, pentru a-i asigura lui Bebeto tot ceea ce are nevoie.

Citește și:

”Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi... Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a menționat sexy-impresara, potrivit fanatik.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.