Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cu actuala iubită a lui Victor Slav?

Victor Slav este un tată implicat în creșterea fetiței sale, iar acesta i-a făcut cunoștință Sofiei cu actuala lui iubită, Selina. Cele două se cunosc deja de 3 ani și se înțeleg foarte bine.

Victor Slav este un tată care își iubește la nebunie fetița, drept pentru care este foarte atent la nevoile Sofiei. Chiar dacă are o altă relație, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat în tot ceea ce ține de educația și creșterea celei mici, așa cum este și normal.

Victor Slav iubește din nou, iar alături de el este Selina, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 3 ani. El i-a făcut cunoștință Sofiei cu partenera sa de viață, iar lucrurile s-au desfășurat neașteptat de bine. Prezentatorul tv a dezvăluit că Sofia este o fetiță foarte prietenoasă, dar și faptul că Selinei îi plac copiii, care vin către ea ca un magnet.

„Relația lor este foarte ok, deja se cunosc de trei ani. Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copiii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere, a mărturisit Victor Slav, pentru playtech.ro

Citește și:

Victor Slav, planuri în doi

Deja de trei ani de zile, Victor Slav se iubește cu frumoasa lui parteneră de viață, Selina. Chiar și așa, omul de televiziune nu are în plan să se căsătorească și nici să mai facă vreun alt copil, în viitorul apropiat.

„Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta”, a mai spus prezentatorul TV, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.