Setari Cookie-uri

Loredana Groza, secretele unui fizic de invidiat. Cum reușește artista să se mențină în formă?

Loredana Groza este o prezență efervescentă și abundă de energie pozitivă, oriunde s-ar afla. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și a dezvăluit care sunt secretele sale pentru o siluetă care întoarce priviri.

Loredana Groza reușește să întoarcă priviri oriunde s-ar afla, iar vedeta are mare grijă de aspectul ei fizic. Abordând o atitudine energică și mereu cu zâmbetul pe buze, Loredana se simte exact precum arată: veșnic tânără și fără inhibiții.

Despre secretele care stau în spatele unui look de invidiat, LOredana Groza a spus că sportul este foarte important, dar și orele de somn. Artista a mărturisit că își stabilește cu atenție prioritățile și își organizează timpul, astfel încât să nu piardă nicio clipă făcând lucruri care nu contează cu adevărat.

Mai mult, vedeta spune că intervențiile estetice nu pot face o femeie mai frumoasă, dacă aceasta nu știe să își întrețină din interior atributele.

Citește și:

„Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de apsectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătosă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…”, a mărturisit Loredana Groza, pentru impact.ro

În ceea ce privește stilul său de viață alert, Loredana Groza pune mare preț pe disciplină și acordp o mare atenție activității fizice.

„Am un program de viață extrem de strict, disciplină, sunt ca un sportiv de performanță, nu-mi pierd nopțile. Doar atunci când am câteva zile de vacanță, atunci îmi permit să mă abat de la el. (...) Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor, să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți, aceasta e misiunea mea”, a mai mărturisit îndrăgita artistă.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.