Setari Cookie-uri

UN WEEK-END DEDICAT TAROTULUI

Pe 10 și 11 Septembrie 2022 te invităm să pornești într-o călătorie alături de Isabelle Nadolny.

CP

Ce au în comun Istoria Tarotului, Cartomanția Istorică, Tarotul și Poveștile, dar și povestea Lunii, una dintre cele mai importante Arcane?

Pe 10 și 11 Septembrie, Isabelle Nadolny, povestitoare, actriță, istoric și tarolog, te invită să iei parte la o călătorie minunată în care vom încerca, împreună, să găsim răspunsurile.

Timp de două zile vei afla care sunt secretele din spatele cărților. Cum au apărut ele și cum ne influențează în viața de zi cu zi. Care este rolul lunii și de ce este o arcană atât de importantă.

Pe 10 și 11 Septembrie 2022, în sala Grigorescu, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56, București, nu vei afla răspunsurile la toate aceste întrebări. Dar alături de Isabelle, vei afla, cu pași mici, care sunt cele mai vechi cărți de tarot din istorie, ce iconografie le-a inspirat sau care este rolul lor în istoria jocului și a divinației.

Citește și:

Alege dintre patru evenimente separate:

Înscrierile se fac la: mihaela@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Data limită de înscriere este 25 August 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen. Dacă doriți să participați la toate evenimentele organizate alături de Isabelle Nadolny în perioada 10 – 11 Septembrie 2022, vă punem la dispoziție două pachete speciale:

Pachet Tarot 2 în 1 – Cursul „Istoria Tarotului” și Cursul „Tarot și Povești”. Costul pachetului este de 480 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar.

Citește și:

Pachet Tarot All Inclusive – Cursul „Istoria Tarotului”, Cursul „Tarot și Povești”, Atelier „Tiraje Istorice”, Spectacolul ”Poveștile Arcanelor: Luna”. Costul pachetului este de 850 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Număr maxim pachete disponibile – 15

Ne vedem pe 10 și 11 Septembrie?

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.